American Adventures - din spesialist på alle typer ferie til USA!

Produktkunnskap

Vi har besøkt alle 50 stater! Med vår solide erfaring sørger vi for at du får mest mulig ut av reisen.

Over 60 turer

Nøye planlagte turer, satt sammen av en USA ekspert med kunnskap og erfaring.

Beste priser

Våre avtaler og vårt nettverk i USA sørger for at du får de beste prisene på dine reiser.

38 års erfaring med salg av reiser til USA

Vi kan med stor kompetanse hjelpe deg å planlegge ferien i detalj; fly og hotell, leiebil og aktiviteter, bordbestillinger, sightseeing og alt annet som kan være med på å gjøre  dette til nettopp den ferien du ønsker deg.
På sidene våre har vi hotellforslag og reiseruter til inspirasjon, men vi skreddersyr gjerne for akkurat deg – ring oss eller kom innom for en USA-prat!

Vi skreddersyr ferien du ønsker

Ser du etter en alternativ storbyweekend i Boston, eller en familieferie med kultur og badeliv?  Eller kanskje en reise med fokus på natur, mat, vin og det gode liv? Hva med en historisk reise langs The Oregon Trail eller oppleve Alaskas Villmark? Vi kan hjelpe deg med et skreddersydd tilbud.

Hotell på rett sted til riktig pris

Vår erfaring og lokale kunnskap kan hjelpe deg å plukke riktig hotell på rett sted og til riktig pris. Vi vet hvor du bør bo hvis du forteller oss hva du ønsker av standard, beliggenhet og service. Detaljene er viktige for totalopplevelsen!

Alltid klare til å hjelpe

Hos American Adventures får du personlig service og oppfølging før og under reisen - om du trenger det.
Vi foretrekker personlig møte for å kunne legge opp turen best mulig etter dine ønsker, men dersom du heller foretrekker kontakt på mail eller telefon gjør vi det.
American Adventures tilbyr også hjemmebesøk for planlegging av reisen - kontakt oss for mer informasjon.
(Gjelder i Oslo-regionen!)

Fornøyde kunder

"Da er turen unnagjort, og vi har kosa oss maks. Vi er enig om at du hadde truffet godt med steder og hotell valg, og takker for det. Ishockeykampen var et skikkelig høydepunkt, en kamp med et skikkelig show og 11 mål! Tusen takk for god hjelp!"
Heidi A.
Reiste til Florida
“Tusen takk for god hjelp og bestillinger til vår ferie. Alt fungerte som det skulle, og vi er veldig fornøyd med oppholdet alle 3. Hotellet var flott – det kommer vi til å anbefale til andre. Sentralt, stort og fint rom, og hyggelig betjening. Vi tar gjerne kontakt en annen gang også!”
Berit K.
Reiste til New England
“Vedlig gøy med helikopterturen i Grand Canyon, og at vi fikk sett den fra lufta og Hoover Dam. KA var også et veldig spektakulært show, og perfekt å avslutte Vegas med. Samt å bo på Bellagio med utsikt var topp! Baseball kampen i Miami var en opplevelse 4. juli, og masse fyrverkeri på Miami Beach. Tusen takk for et supert opplegg, og all hjelp underveis.”
Kristine N.
Reiste til Florida, California og Nevada