Personvern

Hvis du har spørsmål til personvernserklæringen kan du kontakte oss på post@americanadventures.no, eller sende en melding gjennom kontaktskjemaet på nettsiden.

Retningslinjer for personvern

Dine personopplysninger

American Adventures vet hvor viktig integritet og personvern er for våre kunder og besøkende på nettsidene våre. Målet vårt med disse retningslinjene er derfor å gi deg en tydelig og gjennomsiktig beskrivelse av hvordan vi samler inn, bruker, viser, overfører og lagrer personopplysninger, slik at du være sikker på at personopplysningene dine er i trygge hender. Ving håndterer alle personopplysninger i tråd med EUs personvernforordning (GDPR).

Når du gir oss personopplysninger eller vi innhenter personopplysninger om deg vil disse bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg og at vi lever opp til våre kunders og våre egne høye forventninger til personvern og datasikkerhet. Har du noen synspunkter angående vår datahåndtering, IT-sikkerhet eller spørsmål rundt GDPR eller behandling av personopplysninger, vil vi svært gjerne høre fra deg. Se kontaktinformasjon nedenfor. Vi jobber kontinuerlig med å bli enda bedre og setter stor pris på tilbakemeldinger fra kunder, medarbeidere og andre berørte parter.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte oss på post@americanadventures.no eller via vanlig post som sendes til American Adventures, Møllergata 37, 0179 OSLO. Du kan også kontakte oss på telefon 47 32 40 07.