American Indian Tour

Rundreise i regionen hvor du finner 16 forskjellige indianerstammer

The Plains Indians – de stolte første innbyggerne i Rocky Mountain West – bor fortsatt i regionen. I de siste årene har en ny forståelse og kultur bevissthet oppstått mellom hvite og indianere. Regionen er hjem til seksten indiske nasjoner.
Innreise punkt: Seattle
Rute: Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota, Wyoming og Denver

Dag 1 Seattle

Dager 2-3 Idaho

Cataldo-Mission, nær Coeur d’Alene, ble bygget mellom 1848 og 1853 av Couer d’Alene indianere under ledelse av den italienske Jesuitt-misjonæren, Fader Ravalli. Det er den eldste stående bygningen i Idaho, og er bygget av nøye vevet halm, elvemudder og trepinner. I dag viser 34 steder i Nez Perce National Historic Park gjennom Montana, Wyoming og Idaho, den ti tusen år gamle historien til Nez Perce folket. Besøks-senteret inneholder et museum og et auditorium med utstillinger og filmer. Fort Hall er hjemmet til både Shoshone og Bannock indianer som fredelig har bebodd det samme landet i sørlige Idaho i tusenvis av år. Stammene arrangerer Sho-Ban Indian Festival hvert år i løpet av den andre helgen i august. Stamme-museet og handelsposten er åpent for publikum året rundt.

Dager 4-5 Montana

Assiniboine, Sioux, Blackfeet, Chippewa, Cree, Confederated Salish & Kootenai, Crow, Gros Ventre, Northern Cheyenne og Little Shell indianere bor alle i Montana. I begynnelsen av juli arrangerer Blackfeet de nordamerikanske indianer-dagene i Browning. En åtte-dagers Crow Fair holdes hver august på Crow Agency nær Hardin. Denne hendelsen inkluderer rodeoer, danser, parader, spill, mat og håndverk.

Dager 6-7 Nord-Dakota

Indianerstammer i North Dakota er Mandan, Hidatso, Arikara, Yanktonai, Sisseton, Wahpeton, Hunkpapa og andre Dakotah / Lakotah-stammer, sammen med Pembina Chippewa, Cree og Metis.
Mandan, Hidatsa og Arikara-stammene drev med jordbruk i området langs Missouri-elven. I dag er det rekonstruerte jordhytter nær Mandan, New Town og Stanton, som viser frem noen av de eldste bosatte byene i Amerika. Gjennom året holdes Powwows rundt i staten, der United Stats Technical Colleges internasjonale Powwow avslutter sesongen den andre helgen i september hvert år. Denne “Contest Powwow” tiltrekker seg hundrevis av amerikanske indianerdansere, trommegrupper, et sant utstillingsvindu av amerikansk indiansk kultur. Her konkurrerer de beste dansere og trommere fra hele USA og Canada.

Dag 8 South Dakota

The Black Hills og Crazy Horse Memorial
Black Hills er tradisjonelle jaktmarker for amerikanske indianere. Lakotaene tok aldri imot de hvite til disse jaktmarkene. De første europeiske oppdagelsesreisende til å se Black Hills var trolig Verendrye. Det ble rapportert at deres indianer speidere ikke ville ta dem nærmere fjellene fordi fiendtlige grupper av indianere var kjent for å bo der. Crazy Horse Memorial er verdens største skulptur som fremdeles jobbes på. og hyppige boringer og sprengninger gjør hvert besøk unikt. Når det er ferdig, vil Crazy Horse Memorial være 563 meter høyt og 641 meter langt!

Dager 9-10 Wyoming

Shoshone og Arapaho-stammene deler Wind River Indian Reservation nær Lander. I løpet av de siste to årene har man kunnet reise på egen hånd eller med en guide for historiske og kulturelle turer i reservasjonen. Guider og utstyr er tilgjengelig fra innfødte amerikanske guider for å utforske den spektakulære Wind River Mountain Range. Fiske, camping og ridning tilbys under en slik autentisk indianer-opplevelse.

Dag 11 Denver

Denver Art Museum har det som ofte er anerkjent som verdens største samling av indianer- kunst, som representerer alle Nord-Amerika-stammene. Det er mange handelsmenn i byen som håndterer indisk kunst, smykker og tepper. Denver Pow Wow holdes hver mars.

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.