Bright Lights, Big Cities

Bright Lights, Big Cities Road-tripping til storbyene i Sørstatene Det sørøstlige USA har noen av de kuleste, mest unike byene i landet. Fra parker og museer, til bourbon og blues musikk.

Road-tripping til storbyene i Sørstatene
Det sørøstlige USA har noen av de kuleste, mest unike byene i landet. Fra parker og museer, til bourbon og blues musikk, her er et utvalg av Sørstatenes mest underholdende byer.

1

En utsikt fra toppen i sentrum av St. Louis, Missouri

Fly inn til St. Louis via Lambert International Airport, hvor ditt første stopp idenne eklektiske byen er den berømte Gateway Arch, det høyeste menneskeskapte monumentet i USA. Spaser videre til Old Courthouse, hvor Dred Scott rettsaken rundt slaveri ble holdt i 1857, og se byens eldste struktur ved Basilica of St.Louis. Ta en times lang sightseeingtur om bord på Tom Sawyer eller Becky Thatcher – to nostalgiske hjulbåter oppkalt etter Mark Twain figurer. Dra inn i sentrum for å ta en matbit og rusle i butikker og mikrobryggerier. Utforsk 24merkelige skulpturer og vanninnstalasjoner i Citygarden, en uventet perle i hjertet av byen, før du tar deg østover til Kentucky.

2

Museer og Derby Time i Louisville, Kentucky

Følg Interstate 64 fra St. Louis til Louisville, hvor sentrumsområdet er proppfult av attraksjoner og underholdning. På Louisville Slugger Museum, kan du se en baseballkølle bli laget og motta din egen mini souvenir utgave. Museet er bare en av 10 kulturelle stopp på Museum Row. Hvis du har en magnet med deg, kan du feste den til nærmeste bygning; Dette er nasjonens nest største samling av støpejerns fasader. Byens matkultur blir stadig mer kjent, så stopp for e tmåltid i en av byens populære restauranter. Selv om du bare har en time til overs, ikke gå glipp av et besøk på hesteveddeløps banen Churchill Downs, hjemmet til Kentucky Derby.
Fourth Street Live! er Louisvilles underholdnings distrikt, hvor du kan avslutte dagen med levende musikk, drikke og dans. Pass på å prøve noen av byens signatur bourbon. Du finner det er et viktig tema her i Kentucky.

3

Horse Country i Lexington, Kentucky

Det er en kort kjøretur til Lexington, kjent for sin kjærlighet til hester og bluegrass musikk. Kentucky Horse Park er episenteret for alle ting med hester,inkludert en mengde staller, museer og til og med pensjonerte Kentucky Derby rasehester. Keeneland er en historisk thoroughbred bane hvor du kan ta en tur, se biblioteket og se live hesteveddeløp. Og selvfølgelig må du besøke et bourbon-destilleri eller to. Sip berømte Kentucky bourbon på Labrot Graham Woodford Reserve Distillery, eller gå til nærliggende Lawrenceburg for å se hvor Wild Turkey bourbon whisky er laget. Etter all denne smakingen, trenger du en natt å hvile før du drar til Tennessee.

4

Star-Struck i Music City: Nashville,Tennessee

Du kan høre lyden av honky tonk og blues når du drar inn til Nashville, som passende nok kalles Music City. Sentrumsområdet er fullt av attraksjoner, mat og selvfølgelig musikk. Besøk Country Music Hall of Fame og Museum, den historiske RCA Studio B og Ryman Auditorium. Andre vil kanskje ikke gå glipp av Johnny Cash Museum, Patsy Cline Museum og National Museum of African American Music – og alt ligger i sentrum! Og bare 10 minutter unna er den verdensberømte Grand Ole Opry. Ingen besøk er fullført uten en smak av Nashville hot chicken, en lokal krydret spesialitet. Det er så bra at du sikkert vil ta litt med på turen til neste stopp, Chattanooga.

5

Opplevelser i Chattanooga, Tennessee

Familievennlig og full av historie og eventyr, ligger Chattanooga blant fjellene i sørøst Tennessee ved den vakre Tennessee River. På bredden finner du Tennessee Aquarium, en av landets mest anerkjente attraksjoner. Herfra kan du ta en spasertur over Walnut Street Bridge, verdens lengste fotgjenger bro. Utendørs opplevelser venter på Lookout Mountain. Start med en guidet grottetur i USAs høyeste underjordiske foss på Ruby Falls, deretter rusler du gjennom Rock City Gardens og avslutter med en tur opp The Incline Railway, verdens bratteste passasjertog. Rund av ditt besøk med et stopp på Chickamauga & Chattanooga National Military Parks og ta en audio tur på berømte slagmarker fra borgerkrigen. Det er mye å tenke på idet du fortsetter sydover inn i Alabama.

6

I Huntsville, Alabama, en titt på Space Travel og fortiden

Følg Tennessee River sørover, deretter vestover til Huntsville, Alabama. Start med å besøke et av verdens største romfarts museer på US Space & Rocket Center. Deretter kan du utforske natursti og hager ved tilstøtende Huntsville Botanical Garden. I nærheten ligger også US Veterans Memorial Museum, full av gjenstander og utstyr som daterer seg fra krigen for uavhengihet frem til WW2. I Huntsville sentrum besøker du Huntsville Museum of Art og Lowe Mill District, hjemmet til Amerikas største private kunstsenter. Ni bryggerier holder byen flytende med lokale øl; be om et kart over Craft Beer Trail og prøv dem alle. For litt friskluft foran ditt siste stopp i travle Atlanta, finner du flere naturstier og fjellformasjoner på Monte Sano State Park, like øst for sentrum.

7

Southern Charm møter kosmopolitisk stil i Atlanta, Georgia

Det siste stopp på denne turen i Sørstatenes byer er den varierte og pulserende byen Atlanta. Parker bilen og velg offentlig transport rundt i sentrum. Besøk Centennial Olympic Park, laget for OL i 1996, og ta et bilde ved siden av den berømte Fountain of Rings. Innen gangavstand er Georgia Aquarium, World of Coca-Cola og CNNs hovedkvarter. En kort tunnelbane tur unna er High Museum of Art, et av de ledende kunstmuseene i det sørøstlige USA, med Atlantas botaniske hage også i nærheten. Hvis du ikke får en sjanse til å utforske byens ekspansive mat-, shopping- og underholdnings scene, må du ikke bekymre deg. Hartsfield-Jackson International Airport, verdens travleste flyplass, er praktisk talt en attraksjon i seg selv før du går om bord i flyet ditt hjem

 

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.