Det Ville, Ville Vesten

Det Ville Vesten er der fremdeles! På denne 10 dagers turen kan du gå i fotsporene til både berømte og mindre kjente historiske figurer.

Det ville ville vesten

Byer:
Kansas City, Missouri - Manhattan, Kansas - Wichita, Kansas - Tulsa, Oklahoma - Oklahoma by, Oklahoma - Mulighet for å fortsette til Dallas, TX for hjemreise
Dag 1:
Jesse James er verdensberømt for å være kjent som Amerikas Robin Hood og en kaldblodig morder. James ble født, oppvokst og drept i Kansas City-regionen. Her kan du derfor utforske arven etter denne beryktede lovløse på mange steder i området, inkludert:
  • Jesse James Farm & Museum (Kearney) – Hjemmet der Jesse ble født og hans bror Frank døde. The Farm har verdens største samling av James familie     memorabilia.
  • Jesse James Bank Museum (Liberty) – Stedet for landets første bankran i fredstid, begått av James ' gjengen
  • Bob Ford's Gravesite (St. Joseph) – Gravstedet til mannen som drepte Jesse James.
  • Jesse James Home (St. Joseph) – Hjemmet der Jesse ble skutt og drept.
  • 1859 Fengsel, Marshal's Home & Museum (Independence) – Fengselet der Frank James bodde mens han sto for retten. Han meldte seg for beskyttelse på grunn av sin frykt for attentat etter brorens død.
Avslutt dagen med å spise på en av de mange grillrestaurantene Kansas City er kjent for, og fortsett deretter til en av de mange klubbene i sentrum med levende jazzmusikk.
Dag 2:
Besøk Historic 18th & Vine District med American Jazz Museum & Negro League Baseball Museum
Som flaks ville ha det, er to av byens mest anerkjente museer under ett tak. Negro Leagues Baseball Museum er et hyppig stoppested for kjendiser og embetsmenn, og skildrer stjernene og historiene om amerikanernes favoritt tidsfordriv fra ligaens opprinnelse etter borgerkrigen til den opphørte på 1960-tallet. Ved siden av ligger et interaktivt paradis, American Jazz Museum, med sine mange lyttestasjoner, touch-screen-opplevelser og fascinerende lydopptak
Gangster-omvisning
Gangster Tour har et interaktivt blikk på Pendergast-æraen fra 1920 til 1945. Turen fremhever beryktede forbrytelser som Union Station Massacre, viser plasseringene til speakeasies og gamblinghaller og forklarer hvordan brennevinet fritt strømmet under forbudstiden i byen. En morsom og interaktiv historietime!
Toms bydestilleri
Tom'sTown Distilling Co. henter navn og inspirasjon fra landets mest polariserende og korrupte politiske sjef, Tom Pendergast. Pendergast hadde røtter i brennevinsbransjen som salooneier og som grunnlegger av et engros brennevinsselskap.
Under Pendergasts innflytelse unnslapp Kansas City fra forbudet. Toms uærbødighet for føderale vedtekter til fordel for små lokale forretninger tillot byen hans å dukke opp som "Paris of the Plains." Penger, jazz og brennevin strømmet som vann, rett ut i det fri. Da en avismann spurte Pendergast hvordan han rettferdiggjorde å ignorere forbudet, dro han bare på skuldrene og svarte: "Folk er tørste."
Middag
Nyt en av Kansas Citys mange steakhouses. Pierpont's, Anton's og Stockhill er bare noen få av de mange utmerkede stedene å få en stor og blodig biff.
Når middagen er ferdig kan du returnere til 18th & Vine for å nyte nattelivet. Du kan høre KC's signaturlyd i distriktets anerkjente Blue Room. For nattuglene tilbyr Mutual Musicians Foundations levende musikk til 5 på morgenen.
Dag 3:
Steamboat Arabia Museum
Båten forsvant sporløst i
September 1856 med over 200 tonn mystisk last. Etter å ha vært tapt i 132 år, var funnet og utgravingen på bredden av Missouri-elven i 1988 som å finne kong Tuts grav i USA! Bemerkelsesverdig bevarte klær, verktøy, våpen, servise og mye mer er utstilt her.
Country Club Plaza -Shopping!
Dette spanskinspirerte shoppingstrøket på 15 kvartaler er fullt av spennende butikker, fontener og statuer. Et virkelig egenartet område! 
Ytterligere attraksjoner i nærheten av Country Club Plaza:
*Nasjonalt leketøys- og miniatyrmuseum
*Nelson Atkins kunstmuseum
*Kemper museum for samtidskunst
Dag 4: Kansas City til Manhattan, Kansas
På vei til Manhattan må du legge inn et par stopp underveis.  Det første stoppet er Lawrence, her ligger kjente University of Kansas og Haskell Indian College. Sentrums distriktet er full av eklektiske butikker, fortauskafeer, antikvitetsbutikker, kunstgallerier og studioer. Topeka ligger omtrent 50 km fra Lawrence.  Besøk Brown V. Board of Education National Historic Site, hvor besøkende får et innblikk i borgerrettighetsbevegelsen.  Etter å ha reist fra Topeka drar du til Council Grove for en selvguidet spasertur med historiske landemerker , den mest populære er Hays House, den eldste kontinuerlig opererte restauranten vest for Mississippi-elven.  Overnatting i Manhattan, KS.  
Dag 5: Cottonwood Falls- Yoder-Hutchinson
Oppdag hvor Vesten virkelig begynner. Tallgrass-prærien dekket en gang 170 millioner dekar i Nord-Amerika. I dag gjenstår mindre enn 4% - for det meste her i Flint Hills. Besøk Tallgrass Prairie National Preserve, og avslutt dagen i de fantastiske Cottonwood Falls. Dette er stedet for å nyte en ypperlig kortreist middag og en spasertur langs Main Street USA.
Ta en kjøretur til den sjarmerende Amish landsbyen Yoder, hvor du finner den unike Carriage Crossing Restaurant, et flott sted å stoppe for lunsj og titte rundt Country Traditions Store etter håndlagde Amish quilts. Deretter er det videre til Hutchinson, hvor du kan tilbringe resten av ettermiddagen på Kansas Cosmosphere and Space Center, et rommuseum i verdensklasse med den største samlingen av amerikanske romgjenstander utenfor National Air and Space Museum i Washington DC. Her er også den største samlingen av russiske romgjenstander i den vestlige verden. Bo 1 natt i Hutchinson.
Dag 6: Wichita
Wichita er den største byen i hjertet av USA. Wichitas fargerike historie vekkes til live på Guided Trolley Tour. Fordyp deg på 1870-tallet og opplev Wichita som en Wild West-nybygger på Old Cowtown Museum. Innenfor Museums on the District ligger også Wichita Art Museum, den berømte Botanica Wichita Gardens og Mid-America All Indian Center. Gå til den ikoniske 44 fot høye Keeper of the Plains-statuen plassert på den hellige bakken av sammenløpet av Big and Little Arkansas River. Gamlebyen er stedet å tilbringe kvelden med et stort utvalg av flotte restauranter og ulike klubber som tilbyr levende musikk og underholdning. Bo 1 natt på Hotel at Old Town.
Dag 7: Wichita til Tulsa
Tulsa er en særegen blanding av påvirkninger fra indianere og oljebaroner fra 1900-tallet. Gilcrease Museum huser verdens største og mest omfattende samling av kunst og gjenstander i det amerikanske vesten, mens Philbrook er et av Amerikas fineste kunstmuseer som ligger i en italiensk renessanse 72-roms villa omgitt av 23 hektar med botanisk eiendom - donert av oljebaronen Waite Phillips. Brady Arts District er et av byens mest pulserende område for levende musikk og er hjemmet til det berømte Woody Guthrie Center. I sentrum er Guthrie Green et grønt område som brukes til live musikkopptredener og andre arrangementer, som for eksempel Bondens Marked. Cherry Street er et annet eklektisk musikk-, kunst- og matdistrikt å se etter.
Dag 8: Tulsa – Tahlequah – Fort Gibson – Muskogee –Tulsa
I dag kan du ta en liten lrundtur til noen av Tulsa's nabobyer. Start i Tahlequah med et besøk på Cherokee Heritage Center og Diligwa - en replika av en Cherokee landsby fra 1700 talllet.  Se også Trails of Tears utstillingen. Deretter reiser du videre til Fort Gibson, den første militærposten i indianer territoriet, som var i drift fra 1824 til 1890. Det siste stoppet er Muskogee, hvor du kan finne Ataloa Lodge Museum, med en av de største privateide samlingene av indianske gjenstander i USA, samt Five Civilized Tribes Museum hvor du kan få en introduksjon til arven og kulturen til Cherokee, Creek, Chickasaw, Choctaw og Seminole stammene.
Deretter tilbake til Tulsa for å overnatte.
Dag 9: Oklahoma City:
Sørg for å besøke National Cowboy and Western Heritage Museum, som bevarer den robuste individualismen og den romantiske følelsen fra denne tiden.
Her finner du en samling av klassisk og moderne vestlig kunst, inkludert verker av Charles Russell, Frederic Remington og den berømte 18-fots skulpturen The End of the Trail. Andre må se attraksjoner inkluderer Oklahoma City National Memorial, OKC Museum of Art, Myriad Botanical Gardens, State Museum of History, State Capitol, Paseo ArtsDistrict, og Boathouse District på Oklahoma. Indiansk kultur er fokus for i dag, med et besøk til Chickasaw Cultural Center, som ligger i nærheten av Svovel, hvor du kan se utstillingene og live demonstrasjoner. Dette er USAs største stammekulturelle senter, bygget på en del av mer enn 100 acres av bølgende åser, skogsområder og vassdrag. Ta deg også tid til å besøke Chickasaw National Recreational Area, som samler variert flora og fauna i en kombinasjon av østlig løvskog og vestlig prærie. Travertine Ranger Station Visitor Center tilbyr muligheten til å ta en kort tur i og rundt dette området med enestående skjønnhet. I nærliggende Davis kan du besøke naturskjønne Turner Falls og prøve litt appetittvekkende Oklahoma-mat på Arbuckle Mountain Fried Pies og Smokin'Joe's Rib Ranch. Tilbake til Oklahoma City for overnatting.
Dag 10: Oklahoma City til Dallas, Texas
Forlat Oklahoma City og sett kursen mot Dallas, hvor du kan forlenge oppholdet og tilbringe noen dager med å utforske Dallas eller kanskje inkludere mer av Route 66.  Kjøretiden Oklahoma City til Dallas er 3 timer og 30 minutter.

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.