Golf the Real America

Det er hundrevis av utmerkede golfbaner i hele Real America-regionen, og her kan du spille golf på mange baner seks til syv måneder i året blant nasjonalparker og spektakulær natur.
Golfreise til USA
Det er hundrevis av utmerkede golfbaner i hele Real America-regionen, og golfere blir stadig overrasket over hva de kan finne på steder de aldri trodde var mulig. De er også overrasket over å finne ut at de kan spille golf på mange baner seks til syv måneder i året blant nasjonalparker og spektakulær natur. Men i tillegg til de ulike banene i hele regionen er det førsteklasses resort-baner rangert i Golf Digests "America's 75 Best Resort Courses" og ved National Golf Foundation.

Denver

Den internasjonale byen Denver er velsignet med et ekstraordinært landskap, perfekt for dramatiske golfbaner. Det tilbyr rikelig med golf i sommermånedene, og har en solid blanding av både kommunale golfbaner helt opp til svært avanserte, berømte private klubber

Sør Dakota

Black Hills, Badlands og Lakes-området i South Dakota har flere golfbaner omgitt av majestetisk furu-dekket fjell hvor golfere vil finne 22 baner å bli utfordret på. Her finnes flere flotte baner, inkludert 18-hulls par 72 Meadowbrook i Rapid City som er rangert blant de 50 beste offentlige banene i USA.Southern Hills Golf Course vest for Hot Springs er en ni hulls bane valgt av National Golf Foundation som en av de beste i Amerikas hjerte. Dakota Dunes, øst for Sioux City, designet av Arnold Palmer, har blitt kåret til den beste banen i South Dakota av Golf Digest og Golfweek. En rekke baner er åpne året rundt, noe som gjør det mulig å stå på ski om morgenen og golfe om ettermiddagen.Den nordøstlige delen av staten er dekket med rolige innsjøer og 29 vakre, rolige golfbaner som tilbyr golfelskere muligheten til å slappe av på vidåpne baner. De store innsjøene i det sentrale området tilbyr utsikt over Missouri River, svakt skrånende prærie åser og viftende gress. Her vil alle ferdighetsnivåer bli utfordret.

Nord Dakota

Hawktree i Bismarck drar nytte av landskapets vannhull og naturlig bølgende åser. I 2006 var det Golf Digests # 19 av Amerikas 100 største golfbaner, og var også på Golf Digests 2011-12-rangering av Amerikas 100 beste offentlige baner.The Links of North Dakota, i nærheten av Williston, var beste bane i North Dakota i 2013-14 og rangert som # 53 blant de 100 beste banene. Det ble også kåret til en «må spille» golfbane ved Zagats undersøkelse av amerikanske golfbaner fra 2003-2010.Bully Pulpit i Medora er en utfordrende bane i det vakre Badlands nær Medora. Den ble rangert America's # 1 Affordable Public Course i 2006 av Golf Digest.Triple Challenge - Hawktree Golf Club har sluttet seg til disse to andre fremragende North Dakota golfklubbene - Bully Pulpit Golf Club, og The Links of North Dakota, for å gi en utrolig mulighet for golfere som er klare for en ekte utfordring.Vurder et besøk til den østlige delen av staten til King's Walk på Grand Forks, designet av Arnold Palmer, som ligger i et naturlig prærie område lik de store banene i Skottland og Irland. I 2009 klassifiserte Palmer det blant sine 16 favoritt baner, blant de nesten 200 hans firma har designet.

Montana

Montana har mer enn 70 golfbaner. Den utfordrende "Old Works" Course (designet av Jack Nicklaus) i Anaconda, Montana får flotte vurderinger. Den inkluderer spor etter gruvedrift med svart slagg og har førsteklasses fasiliteter. I nærheten, har Fairmont Hot Springs golfbane et «mile high – mile long» hull, en av de mest utfordrende i Montana.Golf ferier er en populær del av de mange tingene Montana Flathead Valley-området har å tilby, som det har blitt kalt i topp 50 av Golf Digest. Baner i verdensklasse inkluderer Buffalo Hill, Eagle Ben, Meadow Lake, Polson Country Club og Whitefish Lake, med over 10 baner å velge mellom.Bridger Creek golfbane og Cottonwood Hills golfbane i Bozeman tilbyr spektakulær utsikt over naturskjønne Gallatin Valley. Dra øst til Billings, som har flere hyggelige og utfordrende baner Deretter drar du sørover til Wyoming.

Wyoming

I Wyoming finner du at golfbaner i denne staten tilfredsstiller de som søker utsikt over Teton Mountain Range, wildlife spotting eller baner med championship design. Dessuten legger statens brede åpne terreng til rette for lange links baner, og dets strategisk ombygde naturlandskaper gir utfordrende hull.Powder Horn Golf Course nær Sheridan er en 27 hulls golfbane designet av The Bailey-Isaksen Group. Den har en av de beste treningsanleggene i USA. Eller sving køllene med r utsikt over landemerket Devils Tower fra nesten alle tees på Golf Club på Devils Tower i Hulett. Denne 18 hulls, par 72 kurs er spredt over ca 1560 dekar.Legg inn en historieleksjon i runden din på Trails Ruts Golf Course i Guernsey, som ligger på Oregon Trail og nær State Historic Site. Besøkende kan campe rett på golfbanen på Larson Park Campground, eller besøke Oregon Trail Ruts.Jackson Hole har to topp 50 banermed utsikt til Grand Tetons, inkludert par 72 Jackson Hole banen (# 10) designet av Robert Trent Jones, Sr. & Jr., og par 72, 18 hulls Teton Pines (# 49) designet av Arnold Palmer og Ed Seay. Foruten golfere, er elg, hjort, ørn, rev og gjess hyppig besøkende på fairway.

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.