Historisk rundtur i West Virginia fra Washington DC

Take me home, country road. To the place I belong - West Virginia!
Be om et tilbud
4 dager, 3 netter

Bare en kort kjøretur utenfor Washington DC, er denne sløyfen gjennom West Virginia's Eastern Panhandle både en avslappende og opplysende helgetur. Her finner du alt fra luksuriøse spa og prisvinnende servering, til bemerkelsesverdig amerikansk historie og uforglemmelig overnatting – alt satt mot Potomac-elvens vakre, frodige bakteppe.

Historiske Berkeley Springs

Berkeley Springs er et luksuriøst og kunstfylt sted, mindre enn to timer unna Baltimore. Denne sjarmerende lille byen er først og fremst kjent for sine avslappende spa og mineralske varme kilder, og ble opprinnelig etablert som et offentlig bad og besøkes av presidenter, politikere og kjendiser. Inne i Berkeley Springs State Park kan du faktisk besøke frilufts-badekaret som George Washington regelmessig brukte. I tillegg til parken, sørg for å oppleve noe av Berkeley Springs prisbelønte servering, inkludert et uforglemmelig måltid på Lot 12 Public House med West Virginias eneste James Beard-vurderte kokk.

Bavarian Inn

Med utsikt over Potomac-elven, rett ved grensen til Maryland, ligger Bavarian Inn. Som en fransk hytte med sine brede verandaer og gulv-til-tak-vinduer, vil et opphold på Bavarian Inn få deg til å føle at du har blitt fraktet til en europeisk fjellby. Alle rommene har elegante møbler og moderne bekvemmeligheter. Du finner også et evighetsbasseng, en utendørs bar, flere hager og hotellets eget bryggeri.

Harpers Ferry National Historical Park

Full av historie, natur og eventyr, det er virkelig noe for alle på Harpers Ferry. Harpers Ferry National Historical Park ligger på punktet der Potomac og Shenandoah-elvene møtes, og har blitt et populært sted å vandre, klatre og lære om den utrolige historien som fant sted der. Gå opp til Maryland Heights for å få en utrolig utsikt over elvene, eller ta en guidet tur til Bolivar Heights - en av de viktigste borgerkrigs slagmarkene i hele West Virginia. Uansett hva du velger å gjøre, vil du utvilsomt bli møtt med både frisk luft og et nytt perspektiv.

River Riders Family Adventure Resort

Hvis du ønsker å få en ekte smak av Potomac-høylandet, prøv å fly over det eller rafte gjennom det. På River Riders Family Adventure Resort kan du gjøre akkurat det. Denne guidetjenesten for white water tilbyr ikke bare rafting, kajakkpadling og padleboarding, men også tubing, taubaner og en helt ny 1000 fot lang zipline som flyr deg over Potomac-elven. Med så mange forskjellige aktiviteter er det nesten umulig å få plass til alt på en dag. For overnattingsbesøk har River Riders både telt- og bobilcampingplasser, samt hytter og store feriehus til utleie. River Riders er det ideelle stedet for ditt neste familie-eventyr utendørs.

Charles Town historiske distrikt

Historie-elskere og oppdagere vil ikke gå glipp av et besøk til Charles Town. Ligger i hjertet av Jefferson County, ser Downtown Charles Town Historic District fortsatt ut som det gjorde da George Washington og broren Charles først utviklet det tilbake på begynnelsen av 1800-tallet. Amerikanske flagg, brostein og store kolonibygninger i murstein langs gatene, noe som får deg til å føle deg som om du har gått tilbake i tid. Noen bemerkelsesverdige steder å besøke er Jefferson County Courthouse og New Opera House - vakre, klassiske bygninger som begge har kommet inn i National Register of Historic Places.

Farnham Fantasy Farm

Ofte beskrevet som 'West Virginia's Only Amusement Park', vil du ikke finne noe som Farnham Fantasy Farm noe annet sted i staten (eller muligens noe annet sted i verden). En samling av massive statuer av glassfiber, kjent som Fantasy Farm, ligger langs en lang grus oppkjørsel, spredt over dekar etter dekar med gress.  Denne eklektiske utstillingen eies av  kunstsamler George Farnham, og inkluderer statuer av alt fra Simpsons-familien på en berg-og-dal-bane til en 1000-punds julenisse til en stor hvithai i naturlig størrelse. Alle statuene er plassert på Farnhams egen private eiendom, og besøkende oppfordres til å stikke innom og ta bilder når de vil.

Capon Springs and Farm

Dette er virkelig et sted for helbredelse og restaurering. Dette all-inclusive feriestedet var opprinnelig et populært reisemål for leger og pasienter for å dra nytte av "vannets helbredende krefter." Det samme vannet renner fortsatt gjennom feriestedet i dag, og brukes på tvers av eiendommen på steder som hager, drikkefontener, utendørsbasseng og spa. Gjester på Capon Springs and Farm kan bo i en rekke forskjellige rom, alt fra ekstra store suiter til bedårende, sjarmerende hytter. Og mens det avslappende spaet og det beroligende vannet er de mest populære attraksjonene, tilbyr feriestedet mange forfriskende aktiviteter.

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.