Det Ultimate New England

Opplev historiske Boston, spis nykokt hummer på stranda på Marthas Vineyard eller gå på heksemuseum i Salem

Dag 1 Hotell: Onyx Boston

Ankomst Boston. Sjekke inn på hotellet, kanskje en liten tur til Fanueill Hall, prøv en bolle Clam Chowder!

Dag 2 – Boston

Boston kalles America’s Walking City, og er kanskje den mest europeiske av alle Amerikas storbyer. Gjør deg kjent med Boston til fots, her er masse historie over alt; Besøk Boston Commons, den første offentlige parken i USA, se de velkjente røde husene på Beacon Hill, eller følg Freedom Trail, en rød stripe som går gjennom hele byen som en levende historieforelesning, besøk huset til rihetshelten Paul Revere i historiske og idylliske North End, og vær med å gjenoppleve The Boston Tea Party på havnen. Blir dere lei av å gå kan man hoppe på en Boston Duck Tour, sightseeing med en tvist……Quack Quack!

Dag 3 Boston – Plymouth Hotell: Hilton Garden Inn

Enten man velger en rolig morgen eller fortsetter gårsdagens utforskning, få med dere Old State House, og plassen foran. Det var her The Boston Massacre fant sted, noe som senere er blitt kalt katalysatoren for opprøret mot engelskmennene og revulosjonen. Etter å ha tatt ut leiebilen din sentralt i Boston, settes kursen sørover på US 93. Hvis tiden tillater det anbefales et kort besøk i historiske Quincy, kun 20 minutter fra Boston. Blir kalt City of Presidents, siden både John Adams og John Quincy Adams var herfra. Grunnlagt i 1621. Sør for Quincy tar dere route 3 til Plymouth.

Dag 4 Plymouth – Falmouth Hotell: InnSeasons Resort

Historiske Plymouth kalles America’s Hometown, siden det var her man kan si det hele startet. På havnen ligger en replika av Mayflower, som brakte pilgrimene hit. Besøk berømte Plymouth Rock, stenen som i dag ligger hvor man mener pilgrimene først satte foten på land i 1620. Besøk en av de koselige restaurantene langs havna for lunch, før avreisen til Plimouth Plantation. Dette er et levende museum, hvor livet til pilgrimene og de originale innbyggerne, Wampanoag-indianerene portretteres på en unik måte. Etter besøket er det en kort kjøretur på en time til Cape Cod, og Falmouth. Stemningen på Cape Cod er helt spesiell, noe første stedsnavn etter broen beviser: Sandwich, – hyggeligere blir det vel ikke?

Dag 5 Cape Cod

Det er mye å se og gjøre på Cape Cod, strendene og havet innbyr til bading og avslappende slaraffenliv, Falmouth er i seg selv en perle, en rusletur langs hovedgaten med sine små hyggelige butikker setter automatisk alle i slow-motion, pulsen går ned og tiden går saktere! Vil man allikevel være litt kulturell er det en kort kjøretur til Hyannis og Hyannisport. Her kan man besøke Kennedy- museet og kanskje prøve en hummer til lunch i havnen…

Dag 6 Marthas Vineyard

Ta fergen til øya som er berømt for flere ting, ikke minst alle sine berømte sommer besøkende. En rusletur langs havnen, lei en sykkel og utforsk øya, eller bare sitte langs havnen og se på båtene som glir forbi. Dra ikke derfra uten å ha prøvd den berømte Clam Chowder på puben The Black Dog!

Dag 7 Falmouth – Salem Hotell: The Hawthorne

Dagen blir transportetappe, men det er tid til å kjøre innom et av de store Outlet Malls rundt Boston. Her er det mye penger å spare!

Salem er selvfølgelig mest kjent for Salem Witch Trials i 1692, der 19 uskyldige ble hengt etter en rettsak uten sidestykke. Museet gir en levende og interessant fortelling om dette. Salem har også New England Pirate Museum, og PEM, Peabody Essex Museum, med gjenstander fra hele verden.

Dag 8 Salem – Gloucester- Rockport- Newburyport Hotell: The Essex Street Inn

Fra Salem er det kun 20 minutter til Gloucester, USA’s eldste fiskelandsby. Noe mer typisk New England skal du lete lenge etter, og sammen med Rockport og Newburyport gir denne dagen deg det essensielle av hva New England er og var. Også kjent som location for storfilmen ”The Perfect Storm” Det kjente monumentet ”Fiskerens familie” med alle navnene på de som er tapt på sjøen gir en liten påminnelse om dette livets realiteter. Som å gå inn i et filmsett er det også å ta inn på Essex Inn og rusle rundt i Newburyport. US Coast Guard har sin opprinnelse her.

Dag 9 Newburyport – Boston

Dag 10 - Boston - Oslo

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.