New England Fly Drive 7 dager

New England Fly/Drive 7 dager med utgangspunkt fra Boston. Det beste av det beste fra hav til fjell gjennom Massacussetts og New Hampshire

Dag 1: Hotell Onyx Boston

Ankomst Boston. Sjekke inn på hotellet, kanskje en liten tur til Fanueill Hall, prøv en bolle Clam Chowder!

Dag 2: Boston

Boston kalles America’s Walking City, og er kanskje den mest europeiske av alle Amerikas storbyer. Gjør deg kjent med Boston til fots, her er masse historie over alt; Besøk Boston Commons, den første offentlige parken i USA, se de velkjente røde husene på Beacon Hill, eller følg Freedom Trail, en rød stripe som går gjennom hele byen som en levende historie forelesning, besøk huset til frihetshelten Paul Revere i historiske og idylliske North End, og vær med å gjenoppleve The Boston Tea Party på havnen. Blir dere lei av å gå kan man hoppe på en Boston Duck Tour, sightseeing med en tvist.

Dag 3: Boston – Salem Hotell: The Hawthorne

Salem er selvfølgelig mest kjent for Salem Witch Trials i 1692, der 19 uskyldige ble hengt etter en rettsak uten sidestykke. Museet gir en levende og interessant fortelling om dette. Salem har også New England Pirate Museum, og PEM, Peabody Essex Museum, med gjenstander fra hele verden.

Dag 4: Salem – Gloucester- Rockport- Newburyport Hotell: The Essex Street Inn

Fra Salem er det kun 20 minutter til Gloucester, USA’s eldste fiskelandsby. Noe mer typisk New England skal du lete lenge etter, og sammen med Rockport og Newburyport gir denne dagen deg det essensielle av hva New England er og var. Også kjent som location for storfilmen ”The Perfect Storm” Det kjente monumentet ”Fiskerens familie” med alle navnene på de som er tapt på sjøen gir en liten påminnelse om dette livets realiteter. Som å gå inn i et filmsett er det også å ta inn på Essex Inn og rusle rundt i Newburyport. US Coast Guard har sin opprinnelse her.

Dag 5: Newburyport – South Conway Hotell: Merrill Farm Inn

Etter frokost er det tid for å forlate kysten, og etter en times kjøring er dere også i stat nummer tre; New Hampshire. Via US 302 kommer dere inn i White Mountain Natonal Forest ved Conway. Stopp i Conway for et besøk i Zebs General Store (se etter bjørnen) 5 minutter unna er dere ved hotellet. Det finnes mye å gjøre i området; er været bedre i dag frister kanskje Mt. Washington? En time sørover kan dere ta en båttur på Lake Winnepassauki, i Lincoln er det en pussig familiepark verdt et besøk; Clarks Trading Post, en utrolig variert og merkelig samling attraksjoner, med de tamme bjørnene som et høydepunkt. Drevet av samme familie i tre generasjoner. Hvis det klaffer med en forestilling på det lokale teateret, anbefaler vi et besøk, det er høy kvalitet på forestillingene her! Middagen inntar dere på det lokale bryggeriet, Woodstock Station Brewery! Deres porter er noe av det beste jeg har smakt!

Dag 6: The Mount Washington Hotel

Ved Bretton Woods ligger The Mount Washington Hotel ved foten av fjellet med samme navn, østkystens høyeste punkt. Her ble Verdensbanken og IMF etablert i 1944. Hotellet er verdt et besøk, og er været fint kan du komme til toppen av Mount Washington med deres cog railway. I alpinanlegget på andre siden av veien vokste alpinisten og verdensmester Bode Miller opp! Avslutt med lunch på den storslåtte patioen på Omni, med fantastisk utsikt over Mt. Washington.

Dag 7: Conway – Boston

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.