Old Town Alexandria Weekend

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Valgt til # 1 Best US Travel Destination i 2018 av Money magazine. Historiske Alexandria, Virginia er en innbydende helgetur på Potomac River minutter fra Washington, DC. Et nasjonalt utpekt historisk distrikt grunnlagt i 1749, gamlebyen Alexandria summer med mer enn 200 uavhengige restauranter og butikker langs intime historiske museer og nye hendelser ved havnen. Hoteller som strekker seg fra boutique-stil til de mest kjente navnene venter på deg.

FREDAG

Spaser King Street

Spaser gjennom hjertet av gamlebyen langs King Street, kalt en av de «Great Streets» i Amerika. Denne gå vennlige gaten er fylt med 200 uavhengige butikker og restauranter i historiske bygninger, rødt mursteinsfortau og en gratis trolleybuss.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Skål for helgen

Fra håndlagde cocktailer i eksklusive restaurantbarer som Vermilion til pints av lokalt brygget øl på Port City Brewing Co. , eller puber som Daniel O 'Connell. Her finnes over 35 barer muligheten for å slappe av i helgen.

Spis i historiske hotspots

Enten du spiser på Virtue Feed & Grain sin uteplass eller ovenpå i Sofa Lounge, vil du være omgitt av historisk atmosfære i dette tidligere 1800-talls vertshuset. Nyt lokale smaker og uovertruffen atmosfære i gamlebyens restauranter i århundre gamle bygninger.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_empty_space][vc_single_image image="3559" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row css=".vc_custom_1531148092211{padding-top: 20px !important;}"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

LØRDAG

Gå tilbake i tid

Utforsk historien der det skjedde på åtte intime historiske museer. Gå tilbake i tid på Stabler-Leadbeater Apothecary Museum og se originalt innhold på et apotek som dateres tilbake til 1792, en favoritt hos alle Harry Potter-fans.

Spis Al Fresco

Slapp av i en av Old Towns restauranter ved havnen og nyt utsikten mot Potomac River. Volas Dockside Grill serverer friske sjømat klassikere med on-the-dock sitteplasser laget for å betrakte folk og liv.. Deretter går du inn i Volas Hi-Tide Lounge for drinker etter middagen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_empty_space][vc_single_image image="3561" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

SØNDAG

Nyt søndagsbrunch

Columbia Firehouse er et must for brunsj, beliggende inne i en historisk bygning som fungerte som en brannstasjon allerede i 1883. Nyt lokale klassikere som østers, vafler med stekt kylling og jalapeno cheddar kjeks med bacon smør.

Cruise Potomac

dra ut på vannet og nyt fantastisk utsikt over Washingtons monumenter og historiske landemerker på et guidet båttur, eller velg blant andre båtturer som forbinder Alexandria med attraksjoner i D.C.-regionen.

Se den første presidentens eiendom

George Washingtons Mount Vernon er bare en sykkel eller båttur fra gamlebyen. Utforsk den historiske eiendommen og ta del i inkluderte aktiviteter, som en 4D-film og den første personens leder opplevelse, "Be Washington: It’s Your Turn to Lead.".[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.