Opplev Miami med lokalbefolkningen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Miami, kjent bakteppe til det klassiske TV-showet "Miami Vice", er en latinsk og karibisk smeltedigel. Denne internasjonale metropolen skinner med sin kunst, design og arkitektur, samt det dynamiske nattelivet og kosmopolitiske shopping. Og ikke glem det berømte turkise vannet.

Miami Heat

Det er mer til Miami enn Miami Beach og Joe's Stone Crab. Med kallenavnet The Magic City, steg Miami opp fra en skummel sump for 120 år siden for å bli et knutepunkt for Amerika, hvor spansk er foretrukket og cafecitos er sterke. Når du besøker Miami, vær sikker på å ta i lyset: Miami har en lys ulikt noe annet sted i verden, noe som gjør det til en helårsplass for motefotografier, filmer og reklamefilmer. Miami lever opp til sitt rykte som en by med latinsk stil, glitz og glamour og har forvandlet seg fra ordinær til sensasjonell. Et siste stil tips for å hjelpe deg med å pakke: Hvis du har en bling i garderoben din, er dette stedet å bære det. Legg igjen noen reservasjoner bak. Tenk dyrebilder, Versace, farge, hæler. Når i Miami, gå for det!

Art Deco på stranden

Mid-Beach er det hippeste nabolaget. Det spenner over 25 kvartaler mellom strandpromenaden til South Beach og kjøpesenteret Bal Harbour. Stranden er flott for bading, soling og people-watching. Miami Art Deco District på Ocean Drive, med over 800 bygninger fra 1920-tallet til 1940-tallet, er på National Register for Historic Places. Lincoln Road er en gågate med lunsjplasser, barer, butikker og lokale karakterer figurer med små hunder i dumme antrekk.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_column_text]

Internasjonal smak

Little Havana er et senter for Miamis livlige kubanske samfunn. Du finner matvogner, de beste cubanske smørbrødene og salsaklubber som The Ball & Chain, en Little Havana favoritt. Calle Ocho på Southwest Eighth Street er der Miami Carnival finner sted hvert år. Stopp ved den familieeide cubanske sigarfabrikken El Titan de Bronze og se dyktige håndverkere rulle autentiske cubanske sigarer. Miami er også hjemsted for den stadig voksende Little Haiti, som har en autentisk smak av Haiti sammen med nye, hippe bedrifter.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_single_image image="3609" img_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

På bar med de lokale

Hvis du vil ha en følelse av Miami opplevelsen med lokalbefolkningen, er det seks ekte barer som er verdt å besøke. Og de virkelig gode nyhetene? Drinker er mye billigere enn i de luksuriøse nattklubbene som normalt er forbundet med denne glitrende Florida-byen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width="stretch_row_content"][vc_column][vc_row_inner css=".vc_custom_1531291809345{background-image: url(http://americanadventures.no/wp-content/uploads/sites/36/2018/07/MiamiBarsHero.jpg?id=3608) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}"][vc_column_inner][vc_empty_space height="400px"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/6" css=".vc_custom_1525778066795{margin-top: -100px !important;border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #dd3333 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #dd3333 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #dd3333 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #dd3333 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}"][vc_custom_heading text="6 Barer å besøke" font_container="tag:h2|font_size:30|text_align:center" use_theme_fonts="yes"][vc_text_separator title="Tips" el_width="80"][vc_column_text]

1. Macs Club Deuce

2. Ted's Hideaway

3. Abbey Brewing Company

4. The Lost Weekend

5. Churchill's Pub

6. Purdy Lounge

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="3/6"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="150px"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Macs Club Deuce

222 14th StMacs Club Deuce har vært kjent siden showet Miami Vice var på TV. Amerikansk kokk og tv-personlighet Anthony Bourdain drar hit når han er i Miami, og lokalbefolkningen av alle slag vil være her til klokken 4. Så kom deg dit, sett deg ned, lytt til jukeboks eller spill biljard, og du kan til og med komme til å se Keith Richards fra rullestene!

Ted’s Hideaway

124 2nd stTed's ligger i South of Fifth området i Miami, ved siden av restauranten Big Pink. I tillegg til de sterke drikkene og biljardbordet, er dette stedet alltid fylt med lokalbefolkningen, og klassisk rock spilles alltid. Og noen ganger kan en Elvis-imitator komme opp.

Abbey Brewing Company

1115 16th StreetEn kort spasertur fra kommersialiserte Lincoln Road, ligger Abbey Brewing Company, en liten, koselig bar på en sidegate i South Beach. De serverer sine egne merker av prisbelønte øl og ales. Det er dartbrett som er gratis å bruke, og bartenderen spiller en blanding av melodier fra sin egen iPod.

The Lost Weekend

218 Espanola WayThe Lost Weekend har biljardbord, dart, air hockey, billige drinker og en jukeboks med gamle melodier. Selv om den ligger rett ned gaten fra de store klubbene, er ikke dette en "typisk" South Beach bar.

Churchill's Pub

5501 NE 2nd Ave.Denne engelske puben ligger i Little Haiti-området, et flott sted for levende musikk. Maten er god, porsjonene er gigantiske og puben har mye musikkhistorie. Marilyn Manson spilte her, likeledes band som The Slackers og Agent Orange.

Purdy Lounge

1811 Purdy AveMens den har "lounge" i navnet, er Purdy Lounge en del av en ny generasjon barer for lokalbefolkningen. Den har billige drinker, to rom, DJ, et biljardbord, brettspill og pixelerte videospillmalerier på veggene. Det er omtrent så autentisk som det kan bli![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.