Overseas Highway fra Key Largo til Key West

Key West American Adventures

En kjøretur gjennom Florida Keys og Key West er en av de flotteste utfluktene i USA. Kun én vei forbinder den 161 kilometer lange rekken av øyer: Den begynte som Flaglers Railroad, ble den legendariske Overseas Highway og har nå blitt utpekt som en All-American Road under National Scenic Byways-programmet. Turen har storslått natur, betydelig historisk verdi og en overflod av rekreasjonsmuligheter, noe som gjør det til en ferie i seg selv. Denne reisen transporterer deg gjennom hundrevis av små øyer som ligger mellom Mexicogolfen og Atlanterhavet.

Øko-eventyr i Everglades National Park og John Pennekamp Coral Reef State Park

Overseas Highway starter i Key Largo, her finner du Everglades National Park og John Pennekamp Coral Reef State Park. De er populære blant øko-eventyrere på grunn av sine mange aktiviteter, inkludert kajakkpadling, kanopadling, paddleboarding og snorkling. Gå tilbake i tid til historiske Tavernier eller nyt en familieutflukt på Harry Harris Park.Fortsett sørover for å oppleve Islamorada, kjent som verdens beste sted for sportsfiske.  Denne øya er stolt av fersk sjømat, gode restauranter og mange marinaer. En kunstner landsby er full av fargerik kunst, håndverk og andre skatter. Like utenfor kommer du til Marathon, et tilfluktssted for familier og båtliv med sine mange aktiviteter, innkvartering og marinaer. Du vil føle at du kjører på vann mens du cruiser over den verdensberømte Seven Mile Bridge. Du kan også svømme med delfiner her hvor den originale 1963 "Flipper" -filmen ble tatt opp.

Rolig tempo inn i Big Pine Key og Lower Keys

Tempoet senkes når du kjører inn i Big Pine Key og Lower Keys. Du kan se den truede Key hjorten når de spiser og rusler rundt i Key Deer Wildlife Refuge, som er hjemsted for flere hundre av miniatyr hjorten. Hvis du vil finne ut hva en nydelig strand egentlig handler om, besøk Bahia Honda State Park, en av landets beste strender.Etter å ha forlatt Lower Keys, kommer du til Key West, enden av veien og det sørligste punktet i det kontinentale USA. John Audubon og Ernest Hemingway bodde en gang her. Den ene hadde en lidenskap for bevaring, og den andre for det gode liv. Den kombinasjonen illustrerer Key West’s unike personlighet. Du trenger ikke lenger en bil. Du kan besøke byen til fots, sykkel, vogn eller elbil og nyte byen, teatre, museer, gallerier, fortauskafeer og legendariske puber.
Key West American Adventures

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.