Roadtrip Fra Minneapolis til Denver gjennom 5 stater

Roadtrip Fra Minneapolis til Denver gjennom 5 stater
Roadtrip Fra Minneapolis til Denver gjennom 5 stater

MINNESOTA
Dag 1 – Minneapolis og St. Paul

The Twin Cities of Minneapolis og St. Paul er ikke identiske tvillinger. Minneapolis ‘moderne, elegante skyskrapere står i kontrast til St. Pauls europeiske stilarkitektur. Byturen inkluderer Minneapolis ‘Nicollet Mall, Walker Art Center, Guthrie Theatre og Sculpture Garden. I St. Paul, fører Summit Avenue til St. Paul-katedralen med utsikt over State Capitol, Ordway senter for utøvende kunst, Minnesota Science Museum, James J. Hill House og Minnesota History Center, Mall of America, USAs største shoppingsenter og underholdningssentrum, som frister med 500 butikker, restauranter, nattklubber, Nickelodeon Universe og Underwater Adventures.
Nyt en underholdende kveld på en forestilling i Hennepin Avenue Theatre District, Ordway Center for utøvende kunst, Chanhassen Dinner Theatre eller Mystic Lake Casino.
Overnatting: Twin Cities storbyområde

NORD-DAKOTA
Dag 2 – FARGO

Fargo Theatre
Fargo-West Fargo-Moorhead-området
SCHEELS ALL SPORTS har over 85 spesialbutikker under ett tak, noe som gjør det til det ultimate målet for idrettsutøvere, fans og utendørs sportsentusiaster. FARGO THEATER er et 1926 Vintage-filmpalass og har et restaurert Wurlitzer-pipeorgel. THE PLAINS ART MUSEUM er et av de største kunstmuseene mellom Minneapolis og Seattle, og tilbyr tre gallerier. HERITAGE-HJEMKOMST CENTER viser et autentisk, håndlaget vikingskip som ble seilt til Norge i 1982. Gå på FARGO LUFTMUSEUM og se flere vakre fly. Spaser gjennom BONANZAVILLE’S område med historiske bygninger, inkludert et hus, en kirke og en landhandel.
Overnatting: Fargo

Dag 3
Minot, ND – Bismarck, ND

Lake Sakakawea er 609 kvadratkilometer stor og dannes bak Garrison Dam, nær Riverdale. Det er den største innsjøen i North Dakota, så vel som den største menneskeskapte innsjøen helt innenfor en stat. Innsjøen ble oppkalt etter den unge indianske kvinnen Sakakawea, som fulgte Lewis og Clark Ekspedisjonen.
Besøk ruinene til en gammel indiansk landsby sist okkupert i 1845 av Hidatsa og Mandan indianere på Knife River Indian Villages National Historic Site i Stanton. Dette er også stedet for et vakkert state-of-the-art museum dedikert til å bevare kulturen ti slette- indianerne. Området inneholder også en rekonstruert jordhytte og en rekke gjenstander fra den indianske kulturen.
I Washburn er Lewis og Clark Center et museum i verdensklasse langs ruten Lewis og Clark reiste på sin “oppdagelsesreise” for nesten 200 år siden. Like ved ligger også det rekonstruerte stedet for Fort Mandan , vinterhjemmet for Lewis og Clark i 1804-1805
I Bismarck ligger North Dakota Heritage Center. Dette State Museum har en av de største samlingene av slette indianernes bruksgjenstander, bare Smithsonian i Washington har flere. Det viser Nord-Dakotas varierte militær- og landbrukshistorie.
Fort Abraham Lincoln State Park er en 977 hektar stor park som ligger ved bredden av Missouri River like sør for Mandan, Bismarcks søsterby. Parkens historie går tilbake mer enn 300 år og inkluderer: Den On-A-Slant Indian Village, som en gang var hjemsted for en blomstrende Mandan indianer befolkning på midten av 1600-tallet som bodde i jordhytter langs elva. Ta en tur til de rekonstruerte og møblerte hyttene. Nær landsbyen er Fort Abraham Lincoln Visitor’s Museum, som viser utstillinger knyttet til livet til Mandan-indianerne den militære historien til fortet. Besøk Custer House det siste hjemmet og kommandosentralen til General George og Libby Custer.
Nyt en avslappende tur på Lewis og Clark Riverboat .Denne 30 meter lange hjuldamperen har to dekk og salong, og kan ta mer enn 150 personer. Det finnes flere turmuligheter.
Overnatting: Bismarck

Dag 4
Bismarck, ND – Medora, ND

Ta en stopp i Richardton på Assumption Abbe), en historisk katolsk kirke som ble bygget i 1904. Abbey biblioteket, gavebutikk, vinkjeller og butikk er åpen på forespørsel. Dakota Dinosaur Museum i Dickinson har en naturtro Triceratops og Pachycephalosaurus utenfor inngangen og 10 fullskala dinosaurer i en utstilling.
I tilknytning til dinosaurmuseet er Joachim Regional Museum som inneholder gjenstander og roterende skjermer fra sørvest North Dakota. Medora er inngangsporten til South Unit of Theodore Roosevelt National Park. Denne autentiske Old West byen ble grunnlagt i 1883 av Marquis de Mores og oppkalt etter hans kone. Den tilbyr noe for alle. En musikalsk ekstravaganza, ridning, terrengsykling, fotturer, museer, mange gavebutikker og restauranter er travle i sommersesongen.
I Medora kan du besøke Chateau de Mores State Historic Site. Dette elegante 26-roms, to-etasjes herskapshuset, bygget i 1883, var sommerbolig av den berømte franske noblemannen som grunnla Medora. The Chateau inneholder mange av de originale møblene og personlige effekter av de Mores familien og er oppført på National Register of Historic Places.
Museum of the Badlands viser indianske regalier og gjenstander, dyreliv og voksfigurer fra nybyggernes dager. Se den unike samlingen av antikke dukker og leker i Doll House Museum som ligger i VonHoffman House bygget av Marquis de Mores. Len deg tilbake og se Bully the Play, en enmans forestilling fra Broadway-spillet som presenterer Theodore Roosevelts liv som president, far, ektemann og jeger i North Dakota Badlands.
Opplev Pitchfork Fondue, juni – september, et unikt vestlig biffmåltid som serveres på Tjaden Center i åssiden, og tilbyr en spektakulær utsikt over naturskjønne Badlands og byen Medora. Etter maten kan du se den berømte Medora Musikal fra juni – september, et musikalsk show i Broadway-stil i Burning Hills Amfiteater, skåret inn i en Badlands-canyon i utkanten av Medora. Western-underholdning og en patriotisk avslutning er en del av hvert show.
Overnatting: Medora
Medora Musical

Dag 5
Medora til Deadwood via Spearfish Canyon Scenic Byway.

Deadwood, en Western-by, grunnlagt under gullrushet i 1876. Høydepunkter i Deadwood inkluderer historiske turer som går fra Main Street hver time i sommermånedene, og forteller historien og legender av skikkelser som Wild Bill Hickok, Calamity Jane, Poker Alice og Potato Creek Johnny. Andre høydepunkter inkluderer ’76 Museum som inneholder de gamle buggyene og vogner fra tidligste dager, Adams Museum, det historiske Franklin-hotellet med rom oppkalt etter de som bodde der og historiske Main Street selv. Gambling ble tillatt igjen tilbake i 1989, men har alltid vært en del av Deadwoods historie. «Tatanka: Bisonens Historie» ble bestilt av Kevin Costner, og er et museum med 17 bronseskulpturer i full størrelse, inkludert tre indianere på hesteryggen som forfølger 4 raserende bison over en klippe. På Mount Moriah Cemetary – hvor Wild Bill Hickok og Calamity Jane er begravet, og Saloon # 10 – det eneste museet i en bar hvor Wild Bill Hickok ble skutt. I Lead er det Presidents Park, Black Hills Mining Museum og Homestake Visitor Center.
Fra Rapid City kan du dra til Badlands National Park via I-90 øst til Exit 110 på Wall. Kjør på Highway 240 (Badlands Loop Road), en statlig naturskjønne rute gjennom Badlands National Park, et 244 000 hektar stort villmarksområde formet under Oligocene-alderen. Denne fossil-belastede bunnen av en tidligere innsjø inneholder spir, høyder, dalsøkk og vid utsikt. Morgen og kveld er den beste tiden for fotomuligheter.
Besøk også Custer State Park en veisløyfe med et eventyrlig dyreliv og se etter bison, antilope, hjort, elg, præriehunder, coyoter og fjellgeiter.
Overnatting i Rapid City

Dag 6
Devils Tower og østlige Wyoming

Fra Sundance begynner du å følge fotsporene til Butch Cassidy og hans berømte partner, The Sundance Kid, som fikk sitt rykte og kallenavn i denne byen i Black Hills etter et stint i det lokale fengselet. Deretter er det på motorvei 14 på en naturskjønn 30 kilometer kjøretur gjennom fjellene til Devils Tower National Monument. Denne monolitten stiger 1,280 meter opp fra dalen, og ble utnevnt til USAs første nasjonal monument i 1906 av president Theodore Roosevelt.
Crazy Horse Memorial er den største fjell utskjæringen som foregår i verden på dette tidspunktet. Ansiktet er ferdig og arbeidet har begynt på hestens hode. Første stopp er teateret, hvor en kortfilm vil vise deg fremdriften og arbeidet med utgravingen. Deretter tilbys Indian Museum of North America, skulptørens hjem, gavebutikker og en restaurant som er åpen i sommermånedene.

Dag 7

Tour Mount Rushmore National Memorial, som tilbyr et besøkssenter og museum, amfiteater som brukes til kvelden belysnings-seremoni i sommermånedene, presidentenes turstier, gavebutikk og restaurant som serverer 3 måltider daglig. Du kan få et glimt av fjellgeiter langs veien når du går fra Mount Rushmore.
Overnatting i Cheyenne, WY -, ca 5 timers kjøretid

DAG 8 – Ankomst i Denver – overnatting eller fly hjem

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.