Scenic New England Road Trip (Sydlig Rute)

Disse dagsturene tar deg på en biltur gjennom vestlige Massachusetts, Connecticut, sørkysten av Rhode Island og Cape Cod.
Denne foreslåtte reiseplanen tar deg på en biltur gjennom vestlige Massachusetts, vestlige Connecticut, sørkysten av Rhode Island og Cape Cod. Turforslag og reiseplaner er ment som forslag til alt som er å se og gjøre i New England.

1. Route 2, Massachusetts: The Mohawk Trail

America’s første ‘scenic highway’ ble utpekt tilbake i 1914 og strekker seg i 101 km. Det følger en århundrer gammel sti som ble brukt av innfødte amerikanere, noe som er hedret ved Hail to the Sunrise statuen. Høydepunkter inkluderer de bemerkelsesverdige kunstmuseene i Williamstown og North Adams, og Bridge of Flowers ved Shelburne Falls. På høste, når bladene skifter farge, er utsikten over bølgende åser og daler spektakulær.

2. Route 7, Connecticut: The Housatonic Valley

Rute 7 følger Housatonic River gjennom en av de vakreste delene av vestlige Connecticut. Fra New Milford til Kanaan (ca 50 km), kan du kjøre gjennom en 160 år gammel overbygd bro (Bulls Bridge) og se de 70 meter høye Kent Falls, møte vandrere på den 2.000 kilometer lange Appalachian Trail ved Cornwall Bridge og se på fluefiskere som fisker ørret. Fans av motorcross besøker Lime Rock Park, historie elskere drar til Lakeville sine to spennende museer og jernbane entusiaster stoppe på Canaans viktorianske stasjon

3. Route 169, Connecticut: 'The Quiet Corner'

Den hyggelige landsbygden i nordøstlige Connecticut er kjent som det stille hjørnet. Denne 60-kilometers kjøreturen forbi steingjerder og åkre , gjennom uberørte landsbyer følger den århundrer gamle Norwich til Woodstock Turnpike. Historie finnes overalt: i Canterbury våget Prudence Crandall å undervise unge svart kvinner på 1830-tallet; Krigshelten fra uavhengihetskrigen, Israel Putnam, drev en taverna i Brooklyn Green; og Roseland Cottage i Woodstock illustrerer det gode liv i 1846.

Route 1, Rhode Island: The South County Shore

Fra Narragansett til Westerly, passerer denne 37 km ruten sandstrender og lokalsamfunn med indianske navn som Misquamicut og Weekapaug. Jerusalem ligger rett overfor Galilea, hvor ferger går til Block Island. Ta sideveiene ned til strendene og til Watch Hill, på et bakketopp. Dette sjarmerende lille feriestedet har landets eldste karusell, rundt og rundt siden 1879

4. Route 6A, Massachusetts: The Old King's Highway (Cape Cod)

Noen av Amerikas tidligste bosetninger befinner seg langs denne 34 kilometer lange ruten, hvor landsbyer har gamle engelsk navn som Sandwich, Barnstable og Yarmouth. Veien forbinder historiske kirker og hjemmene til sjøkapteinene, beskyttede havner og åpne strender. Museer underveis viser kunst og glass, veteranbiler og til og med gamle brannbiler. Det er antikvitetsbutikker og håndverksstudier: ikke rart besøkende kommer tilbake år etter år. Ideelt sett vil du kanskje bli to eller flere dager på Cape Cod.

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.