Scenic Route 100 – Vermont

Vermont Route 100 er anerkjent av Yankee Magazine som en av “de mest naturskjønne kjøreturene i New England.”
Vermont Route 100 er anerkjent av Yankee Magazine som en av “de mest naturskjønne kjøreturene i New England. Det er en del av Vermont ‘Skiers Highway’ som om vinteren forbinder noen av de beste ski stedene i nordøst og – om våren, sommeren og høsten – tre av regionens beste golfbaner. Turen gir også tilgang til ekstraordinære innsjøer for fiske, båtliv og svømming; imponerende fjell for fotturer og sykling; og et eksepsjonelt nettverk av veier som er populære blant syklister.
Historie og kultur
Rik på historie og kultur har Scenic Route 100 Byway også de eldste kunst- oghåndverksskolene i landet. Fletcher Farm School for Arts and Crafts er en avde. Plymouth Notch, en uberørt landsby i åsene fra det tidlige 20. århundre varhjemmet til president Calvin Coolidge. Her finner du Calvin Coolidge,StateHistoric Site, som regnes som en av de best bevarte presidenthjemmene i USA.
Scenic
Naturskjønne rute 100 omfatter skjønnhet i fire sesonger og er internasjonalt kjent for sine utrolige høstfarger.  Med bølgende åser en slingrende elv, krystallklare innsjøer og dammer, fjell og dal utsikt, uberørte skoger og koselige små Vermont landsbyer, har denne ruten alt. På den sørlige delen kan besøkende følge den svarte elven som passerer det glitrende vannet i Lake Rescue, Amherst og Echo Lake. På den nordlige delen gleder de reisende seg over den utrolige fjellutsikten, mens de mer eventyrlystne forlater bilene sine for en enkel spasertur til Thundering Brook Falls eller en rask gondol-tur opp statens nest høyeste fjell Killington-toppen.
Historisk og kulturelt
Scenic Route 100 er også full av rik historie og hjem til dusinvis av kulturelle landemerker som gjør det til en virkelig unik reise. Besøk president Calvin Coolidges fødested og historiske sted; og sørg for å ha tid til å handle og besøke Plymouth Artisan Cheese. I Ludlow kan du også se hvor Calvin Coolidge gikk på skolen som nå kalles Black River Academy Museum. I byen Weston er hele landsbyen registrert som en historisk by .
Rekreasjon
Fritidsaktiviteter finnes overalt på Scenic Route 100. Her finner du noen av de beste ski-og ridemuligheter i nordøst på Okemo, Killington og Pico Mountain Resorts og Okemo Valley Nordic Center og Mountain Meadows Nordic & Snowshoe området. Scenic Route 100 tilbyr også endeløse aktiviteter sommer og høst. Terrengsyklister og syklister er trukket til de omfattende stiene og svingete veiene; golfere flokker for å spille noen av Vermont mest populære og utfordrende baner, inkludert Vermont’s # 1 bane Okemo Valley Golf Club; turgåere kommer for å utforske de berømte lange stiene; båtfolk tilbringer dagen med padling og utforsker de mange innsjøene, og sportsfiskere prøver lykken i noen av den nærliggende dammer og bekker. Alle aldre kan nyte en spasertur rundt en klassisk bypark, og barna får  tiden til å gå på en av de mange lokale lekeplassene.
 

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.