New England - Historie, kultur og Det Gode Liv!

New England – hvor Amerika ble født – er fylt med rik historie, kulturelle attraksjoner, fascinerende byer, naturskjønne landsbyer og utendørs opplevelser i massevis.

New England – hvor Amerika ble født

New England er fylt med rik historie, kulturelle attraksjoner, fascinerende byer, naturskjønne landsbyer og utendørs opplevelser i massevis.

Oppdag hvite sandstrender, fyrtårn, strålende høstløv, nydelige innsjøer, panoramautsikt over fjellene og idylliske havner med deilig sjømat, hummer og blåbærkake. I New England finner du et vell av varierte reiseopplevelser med enkel tilgang fra store flyplasser i Boston, Hartford, Providence, Montreal og New York.

Oppdag hvorfor besøkende reiser tilbake til New England igjen og igjen.

Maine,New Hampshire & Vermont

Denne kjøreturen tar deg til noen av de mest naturskjønne, elegante og morsomme stedene gjennom de nordlige New England-statene Maine, New Hampshire og Vermont. Opplev sjarmerende steder langs sørkysten av Main, førsteklasses overnatting og restauranter.
Turforslag og reiseplaner er ment som forslag. De er ment som ideer og å vise alt som er å se og gjøre i New England. Vi skreddersyr gjerne en tur tilpasset dine ønsker og interesser!

 

1

Kennebunk og sydlige Maine
De sjarmerende samfunnene langs sørkysten av Maine er perfekte for å tilbringe tid med kjæresten din, bortgjemt fra kjas og mas i et av regionens mange historiske pensjonater eller hoteller. De pittoreske landsbyene York, Ogunquit, Kennebunk og Kennebunkport har en rekke bemerkelsesverdige vertshus og «bed andbreakfasts». I tillegg er det intime restauranter, sjarmerende butikker og unike gallerier til å fylle ditt romantiske opphold.
2
Bar Harbor, Maine: Acadia National Park
Siden midten av 1800-tallet har Bar Harbor vært et spesielt reisemål.  100 år gamle vertshus med moderne bekvemmeligheter og fine restauranter florerer, sammen med butikker som holder åpent sent på sesongen. Siden denne badebyen er inngangen til Acadia National Park, er uberørt natur på dørstokken. Romantisk, avslappende og det beste fra begge verdener.
3
Great New Hampshire Resorts: Colonial Grand Old Hotels
Flotte resorts med imponerende ballsaler, brede verandaer og plettfrie plener er tilbake på mote. Blant New Hampshires imponerende utvalg av restaurerte1900-tallers «grandes dames» er Omni Mount Washington Hotel & Resort (1902),der Winston Churchill blant annet opprettet Det internasjonale pengefondet i1944. Dørskiltene forteller deg hvilken berømt person som sov i hvilket rom. Det gjenfødte Mountain View Grand Resort & Spa (1865) i Whitefield har en fin golfbane; og i hjertet av Jackson Village ligger The Wentworth (1869)
4
Lake Winnipesaukee, New Hampshire: M/S Mount Washington
Omringet av fjell og overstrødd med øyer, ligger den 72 kvadratkilometer store Lake Winnipesaukee, som best sees fra en båt. Den 230 fot lange M / S Mount Washington har middags cruise, samt en rekke spesielle tema cruise. Levende musikk spiller alt fra Rockin ’50s og Swinging 60s til Country & Western.
5
Stowe, Vermont: Mountain and Valley
Den 200 år gamle landsbyen Stowe er et favoritt mål for europeiske besøkende. Takket være utmerkede skianlegg på Mount Mansfield, er dette «The Ski Capital of the East,» med førsteklasses overnatting og restauranter. Åpent hele året, sommeren er like morsom som vinteren. Syklister og turgåere kan nyte den bilfrie 5,5kilometer turstien.
6
Manchester, Vermont: Designer Outlets /Equinox Resort 
Det er tre Manchesters, og hver har sin spesielle appell. Manchester Depot vokste opp rundt togstasjonen; Manchester Village har gater kledd med almetrær,  attraktive hjem og det imponerende Equinox Resort and Spa, hvor de rike og berømte har kommet for å spille golf og nyte det gode liv i mer enn 200 år. Manchester Center har noen av de beste shoppingmulighetene i New England, med over 50designerbutikker som tilbyr store rabatter. Og overalt er det gode B & B og restauranter og muligheter for friluftsliv.
 

 

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.