Town To Town - en ukes rundreise fra Washington DC.

Med utgangspunkt i Washington DC kan du på denne turen oppleve historiske hendelser av stor betydning for nasjonen. Her finner du vakker natur, historiske bygninger og byer, vingårder og country roads

Historie, natur og lokal vin!

Dag 1

Kjør Snickersville Pike til Bluemont, Virginia – en av Virginias naturskjønne veier som går fra Aldie til Bluemont, denne kjøreturen er den perfekte velkomsten til Virginia. Snickersville Pike var en erstatning for en del av den første bomveien i USA.
Nyt en smaksprøve på Bluemont Vineyards eller deres søstereiendommer Henway Hard Cider/Great Country Farms and Dirt Farm Brewery. Enten øl, vin eller cider – her er noe for alle. Bluemont Vineyards og Dirt Farm Brewing, som ligger på toppen av den første ryggen av Blue Ridge Mountains, tilbyr noen av de mest utrolige utsiktene over Loudoun County. Sitt på verandaen og nyt den vakre dalen fra 300 meter over havet! Besøk gården og plukk inn sesongens frukt eller grønnsaker og sørg for å få en eplecider -smultring med på veien.

Dag 2

Velg å besøke et av Loudoun Countys flotte historiske hjem. Fra Oatlands Historic Home & Garden som strekker seg over 1700- og 1800-tallet til Morven Park, hjemmet til 2 tidligere guvernører som besitter over 1000 dekar land og Dodona Manor hjemmet til general George C. Marshall, arkitekten bak Marshall-planen etter andre verdenskrig.
Nyt lunsj på egen hånd i det historiske sentrum av Leesburg. Forslag inkluderer Wine Kitchen og King Street Oyster Bar på King Street og Tuscarora Mill and Fire Works Wood Fireed Pizza i Market Station-området i Harrison Street. For lettere retter er Puccio's up the street en klassisk lokal delikatesseforretning som serverer italienske smørbrød og signatursalater. Handle i butikkene og rusle i de historiske gatene

Nyt utsikten på toppen av Hogback Mountain mens du nyter en smaksprøve på Stone Tower Winery. Stone Tower kan skilte med prisvinnende vin og fantastisk utsikt, og etter en smaking kan du nippe til vin på terrassen, gå gjennom vinrankene eller besøke de forskjellige smaks områdene på eiendommen. Nyt middag på en av Loudouns mest innovative matopplevelser - Chef Santosh Tipturs indisk-inspirerte, sjokoladefremmede restaurant The Conche - tilbyr sjokoladelagingskurs i sitt kulinariske "lab".

Dag 3

Besøk Old Lucketts Store - Berømt for sine antikke kuriositeter, og Lille Lucketts på rute 15, ikke langt fra Potomac, begge er full av eklektiske skatter. Old Lucketts Store, en kuriositetsbutikk i flere etasjer i en bygning fra ca. 1879 som tidligere var et postkontor og landhandel. Til  lunsj kan du oppleve Rich Rosendale's Roots 657, kjent for sitt marked med utvalgte produkter fra lokale håndverkere, sammen med hjemmelagde supper, salater, smørbrød og ferske bakevarer.

Velg mellom 2 av Loudoun's Finest, ta turen til Walsh Family Wine, en familieeid og drevet vingård som ligger like nord for Purcellville, som er stolte av god vin og god atmosfære. Hvis øl er mer stemningen, kan du ta turen til et av Loudouns nyeste gårdsbryggerier Harvest Gap Brewery, med utsikt over det store vidstrakte landskapet og brygge utrolige håndverksdrikker.

Middag på lokal favoritt - Middag på Magnolia’s at the Mill. Denne 1905-byggede Purcellville kornmøllen med hvelvet tak har blitt plettfritt restaurert til en koselig, eksklusiv restaurant i nabolaget med kortreist mat. Gå inn gjennom svingdørene og se opp på de synlige bjelkene, hjulene og trinsene til det gamle mølleverket før du nyter sublime spesialiteter som stekte grønne tomater, baconinnpakket kamskjell og laks med jumboklumpkrabbe

Dag 4

Besøk National Sporting Library & Museum. Etablert i 1954, er dette ærverdige museet og biblioteket i den østlige utkanten av byen nasjonens ledende ressurs innen ride- og friluftsaktiviteter - sportsfiske, skyting, revejakt, flatracing og polo. Den har et forskningsbibliotek i verdensklasse, et kunstgalleri med hestetema og en praktfull syv fots bronseskulptur av Virginia-oppdrettet 1993 Kentucky Derby-vinner Sea Hero på gårdsplassen.

Lunsj kan inntas i det historiske sentrum av Middleburg, hovedstaden i heste- og jaktlandet. Forslag inkluderer King Street Oyster Bar på Washington Street (prøv krabbekakene) og Thaiverse rundt hjørnet, kjent for sin lime- og chili-laksspesialitet. Forny deg med en espresso etter lunsj på det passende navnet Cuppa Giddy Up på Washington Street.

Igjen tillater alternativet øl eller vin! Besøk Lost Barrel Brewing i utkanten av Middleburg for å nyte håndverksøl og seltzer, ta en matbit og nyt tiden rundt peisen, eller besøk Greenhill Winery. Begge plasseringene viser ridehistorie i rommet.

Reis til Williamsburg, Virginia for å fortsette turen!

*** Anbefalte alternative omveier er: Fredericksburg & Richmond

Dag 5

Besøk Jamestown Settlement. I nærheten av stedet for den opprinnelige kolonien, forteller Jamestown Settlement historien om Virginia fra 1600-tallet, fra ankomsten av engelske kolonister til Jamestown i 1607 til de kulturelle møtene og begivenhetene som plantet frøene til en ny nasjon. Verden til Jamestown, USAs første permanente engelske koloni, vekkes til liv gjennom film, galleriutstillinger og friluftslivshistorie.

Sørg for å se skipene, indianer-landsbyen, fortet og omfattende gallerier ("Bacons Rebellion" og "1607: A Nation Takes Root"). Husk tid til shopping og bespisning.

Nyt lunsj på stedet på Jamestown Settlement Café.

Dykk dypere inn i Jamestowns historie ved Historic Jamestowne. Gå i fotsporene til Pocahontas og John Smith på det opprinnelige stedet for den første permanente engelske bosetningen i Amerika. Vær med på nye funn med Jamestown Rediscovery-arkeologer mens de graver ut James Fort. Ta en spasertur med en arkeolog, parkvokter eller en utkledd levende historiekarakter. Se utstillinger og gallerier i det prisbelønte arkeologiske museum.

Bruk litt tid på shopping på Williamsburg Premium Outlets. Med over 120 butikker, inkludert Ann Taylor, Banana Republic, J. Crew, Michael Kors, Vera Bradley, Vineyard Vine, Adidas, Vans og mer er det penger å spare!

Nyt et stopp på det nærliggende Billsburg Brewing Company og middag på en lokal restaurant.

Dag 6

Skaff deg billett til Colonial Williamsburg, hvor utkledde tolker vil ønske deg velkommen til det største levende historiemuseet i verden. Gå rett inn i en nybyggerlandsby slik den var for 400 år siden, og møt en nasjonsbygger som George Washington eller Edith Cumbo og beundre håndverket til noen av de beste håndverkerne i verden. På kunstmuseene i Colonial Williamsburg kan du utforske alt fra fargerik og finurlig folkekunst laget av amatørhåndverkere til dekorative kunstgjenstander som er både nyttige og vakre. Det er noe nytt å oppdage hver sesong, for hver generasjon.

Nyt lunsj og shopping på Merchants Square.

Besøk American Revolution Museum i Yorktown, som forteller historien om nasjonens grunnleggelse, fra kolonitidens skumring til grunnlovens begynnelse og utover. Spennende innendørsgallerier har tidstypiske gjenstander, oppslukende miljøer og filmer, inkludert «The Siege of Yorktown» med en 180-graders surroundskjerm og dramatiske spesialeffekter. Sørg for å besøke den kontinentale hærens leir, revolusjonstidens gård og spar tid til shopping.

Utforsk historiske Yorktown-butikker og historiske bygninger, besøk stranden, sjekk ut "Schooner Alliance" og spis middag i en av restaurantene ved vannkanten. Ta en spøkelsestur i hjemsøkte Williamsburg, VA med en lisensiert reiseleder! Hør historier basert på forskning, øyenvitne-spøkende intervjuer og en spøkelseshistoriebok knyttet til faktiske og historiske hendelser. Inkluderer turer gjennom det historiske koloniområdet Williamsburg.

Dag 7

Kjør Yorktown Battlefield-turen, en historisk kjøretur langs veiene hvor beleiringen og overgivelsen i 1781 fant sted.

Besøk Busch Gardens® Williamsburg - en actionfylt opplevelsespark med europeisk tema med sjarm fra 1600-tallet og teknologi fra det 21. århundre, som kan skilte med mer enn 130 hektar med familie-moro. Her finner du topprangerte berg-og-dal-baner, inkludert den helt nye Pantheon®, verdens raskeste berg-og-dal-bane, mer enn 50 turer og attraksjoner, live sceneshow og deilige kulinariske opplevelser. Busch Gardens har blitt kåret til "Verdens vakreste fornøyelsespark" hvert år siden 1990.

Nyt lunsj og middag i parken i dag, før retur tilbake til Washington DC. Er det tid, anbefaler vi at du overnatter i historiske og koselige Alexandria ved bredden av Potomac. Da kan du også besøke Mt Vernon, hjemmet til George og Martha Washington, hvor de også er gravlagt.

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.