Weekend Getaways fra New York City

Vært i New York før, vil du se mer? Har du noen dager til overs? Vil familien se mer og oppleve noe spennende? New York har mange spennende weekend-utflukter!
NewYork har mange spennende utflukter og weekendturer!
Du kan pakke mye mer inn i et New York-eventyr på to dager enn du tror du kan. En helg er den perfekte tiden for å utforske bryggerier og baseball historie i Cooperstown, vandre de høye toppene i Adirondack Park, slappe av i Catskills,e ller stå på ski, snowboard, og finne din indre olympier i Lake Placid. La oss foreslå en morsom og annerledes New York getaway, – uansett hva du har lyst til å gjøre! Her er noen eksempler;

Adirondacks

Store visjonærer fra Ralph Waldo Emerson til Thoreau har trukket inspirasjon fra Adirondacks skogdekkede åser, skrevet om fortryllede fjelltopper og lidenskapen for å utforske naturens dybder. Adirondack Park er en gave til alle som oppdager den.

Hvorfor du vil elske Adirondacks

Større enn Yosemite, Yellowstone og Grand Canyon kombinert, Adirondacks er en naturlig prakt full av eventyr. Bestig noen av de 46 høye toppene for å se hvorfor denne parken anses “for alltid vill”, spaser i sjarmerende landsbyer, føl varme og livlighet i gård-til-gaffel-restaurantene, eller utforsk historiske festninger som tar deg gjennom århundrene. Uansett hvor du går, finner du mye å like i Adirondacks.

Lake George & Glens Falls

1

Lørdag

Cruise vakre Lake George med den i koniske Lake George Steamboat Company. De tilbyr timelange naturskjønne cruise rundt sørenden, til øyene og Paradise Bay, og det er den beste måten å oppleve sjøens naturlige skjønnhet og fortsatt ha tid til en hel dag med aktiviteter. Den historiske dampbåten har vært et Adirondack-ikon siden etableringen i 1817, og tilbyr også spesiell underholdning, måneskinn-cruise og måltider på vannet. For et fugleperspektiv av innsjøen, sjekk ut Parasailing Adventures hvor du kan fly to eller tre personer om gangen, styrt av et profesjonelt mannskap.
Utforsk Lake George Village, omgitt av restauranter og butikker; områdets jordnære atmosfære blander seg med et livlig sentrum og skaper et sjarmerende lokalsamfunn. Sjekk ut spesialbutikker som Silvermine, spis ved marinaen, og gå til Shepard Park eller Million Dollar Beach for sandstrender, piknik og svømming.

2

Søndag

Besøk Hyde-samlingen, et kunstmuseum med en rekke samlinger fra renessansemalerier til moderne fotografering, samt arbeid av Picasso, van Gogh og Rafael. Det ligger i Hyde House, et restaurert herskapshus fra det 20. århundre som er oppført på det amerikanske nasjonalregistret for historiske steder, og museet kjent for sine unike utstillinger og hengivenhet til kulturopplæring.

Nyt lunsj, lokalt øl og en tur på Davidson Brewing Company. Her finner du det eneste mursteins kjele- bryggesystemet i New York, og deres brewpub serverer en rekke egne øl, inkludert deres signatur-IPA og Havremel Stout. Hvis du er en shopaholic, dra til Factory Outlets of Lake George, bare ti minutter fra sentrum av Glens Falls, for topp merker til en pris som ikke vil ødelegge lommeboken din.

TheCatskills

Diktere, toppkokker og fiskere har alle skrytt av stedet. Med det samme du besøker området forstår du hvorfor. Denne dårligst holdte av New Yorks hemmeligheter vil få deg til å ønske deg tilbake år etter år, sesong etter sesong, uten å være redd for at du har sluppet opp for ting å gjøre. Enten du planlegger en dagstur eller en ukes tilbaketrekning, er The Catskills formidable skjønnhet nærmere enn du tror.

Hvorfor vil du elske det

En blomstrende gård-til-bord- og lokalbryggeri virksomhet har hjulpet The Catskills til å fortjene sitt rykte som en seriøs kulinarisk destinasjon over hele verden. Vakre gårder, langstrakte og uberørte skoger og elver sikrer at utsikten alltid fasinerer deg, uansett om du nyter den fra balkongen på et boutiquehotell eller passasjer-vinduet i en bil. Legg til fascinerende historiske landemerker, fargerike småbyer spredt ut over landeveiene, og et blomstrende kunstsamfunn, og du har en ferie som snakker til alle reisende.

1

Lørdag

Tilbring dagen på North South Lake, den største statlige campingplassen i Catskills Park. Herfra kan du utforske historiske forskjellige stier og to innsjøer for bading og fiske, sammen med utleieanlegg for kajakker, kanoer og annet vannsportutstyr. Gå opp til et utkikkspunkt for en fantastisk utsikt over fem stater, fisk etterørret, eller spill volleyball på stranden. Hvis du reiser med en grill mester, er en piknik lunsj i orden – og lett – med piknik paviljong på stedet og utleie av kullgrill.
Hvis du hører til blant de som mener ingen weekend er perfekt før du har ettopp foto til sosiale medier, kan du dra til de nærliggende Kaaterskill Falls,ved Route 23 A for Instagram-verdig utsikt. De to-etasjes vannfallene er de høyeste i New York State og en moderat, rask tur til toppen.
Etter å ha jobbet opp en appetitt, dra inn til Tannersville, med den nesten altfor sjarmerende (og romantisk) hovedgaten som er foret med restauranter og butikker. Lokale favoritter inkluderer den uformelle Mama’s Boy Burgers, og rare Twin Peaks Coffee and Donuts. Tannersville har også et overraskende livlig natteliv – spesielt om vinteren når aprés-ski publikum tar over – så ikke bli overrasket om du ender opp med å overnatte.

1

Søndag

Hvis tanken på å tilbringe noen timer flytende nedover en elv på et bildekk høres litt tregt ut for deg, vil du være helt hjemme blant de som drar til Esopus Creek hver sommer på leting etter sterkere strømmer. Takket være utslipp avvann fra Schoharie-reservoaret, finner du her whitewater klasse II / III-rapids hver helg. Selv om vannet er kaldt trenger du ikke bekymre deg; du vil likevel bli svett!

 

Lake George

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.