Wet, Wild Adventures & Hot Springs

Dette området tilbyr uberørte og naturskjønne elver og innsjøer som tiltrekker ivrige padlere og ferierende på utkikk etter spenning, så vel som de som foretrekker å flyte i et mer avslappende tempo.

Real America-regionen tilbyr uberørte og naturskjønne elver og innsjøer som tiltrekker ivrige padlere og ferierende på utkikk etter spenning, så vel som de som foretrekker å flyte rolig i et mer avslappende tempo. Uansett hva du foretrekker, finner du en innsjø eller en elv som passer for deg i vår region. Kom ut, vekk fra folkemengdene, og nyt disse vannaktivitetene!

Minneapolis / Saint Paul / Bloomington

Minneapolis / Saint Paul / Bloomington er kjent for nærliggende vannbaserte aktiviteter, enten det er kanopadling på en av innsjøene eller båtliv på elvene. En god måte å utforske de forskjellige vann-eventyrene som venter på deg på, er å ta Anson Northrup Paddlewheeler og Betsey Northrup Party Barge ekskursjon på den mektige Mississippi-elven fra Saint Paul.

Nord Dakota

Missouri River i North Dakota tilbyr muligheter for båtliv, kajakkpadling, kanopadling og mer. Slapp av på dekket av Lewis og Clark hjuldamperen på Missouri River ved Bismarck, eller forsøk en ponton-tur på S.S. Ruby på Red River ved Fargo. Mange er overrasket over Nord-Dakotas eneste registrerte foss - fantastisk Mineral Springs i Sheyenne State Forest nær Lisbon. Det er en merket sti som fører til fossen, men hold øynene åpne for dyreliv på veien. Fossen kommer fra en underjordisk kilde som faller 8 meter og går inn i Sheyenne-elven. Denne parkskogen er også hjem for mineralske kilder. På Cross Ranch State Park i nærheten av Hensler kan du leie en kano eller kajakk og utforske Missouri River. Beaver Lake State Park i nærheten av Napoleon tilbyr kanopadling og båtliv. Fort Ransom State Park i den naturskjønne Sheyenne River Valley tilbyr kanopadling. Lake Metigoshe State Park tilbyr kanopadling og båtliv. På Sully Creek State Park i Badlands nær Medora kan du sette kanoen på Little Missouri River. Pembina-elven er statens eneste "whitewater river", og tilbyr utmerket kanopadling i den vakre Pembina-kløften. De er bare noen av de mange stedene å nyte North Dakotas vannveier.

Montana

I Montana finner du rolige, naturskjønne og utfordrende alternativ i hele staten. Erfarne guider på Flathead Wild og Scenic River, som grenser til Glacier National Park, tilbyr et utvalg av turer på elvene, samt dyreliv og naturskjønne kombinerte «paddle and saddle tours». Turene varierer fra en halv dag til fem dager, inkludert lunsj og middag. Whitewater turer på naturskjønne Gallatin og Yellowstone Rivers fra Bozeman, Gardiner og Livingston. Reis i fotsporene til Lewis og Clark mens du flyter på den ville og naturskjønne Missouri River nær Great Falls eller Yellowstone River nær Billings. Opplevelsen din kan være like rolig som en lat flyte tur eller så spennende som et rafting-eventyr, på en eller annen måte venter Montana's kule fjellvann på deg. Chico Hot Springs i Pray er en lokal favoritt, med mineralske kilder, fine restauranter og sommer og vinter rekreasjon, inkludert hundesleder, fluefiske og terrengsykling - med Yellowstone National Park bare en kort kjøretur unna. Lolo Hot Springs er et historisk sted, og åpent året rundt med fasiliteter som inkluderer en salong, restaurant, galleri og naturlige mineralske hot springs bassenger og losji. Fairmont Hot Springs Resort, som ligger mellom Butte og Anaconda på I-90, har to olympiske størrelse svømmebassenger med temperaturer fra 31 ° til 41 ° C. Gjestene har 24 timers tilgang til bassengene, samt en god beliggenhet for å utforske sentrale Montana. Den historiske Boulder Hot Springs i Boulder har utendørs og innendørs bassenger.

Wyoming

I Wyoming tilbyr Jackson's Snake River Whitewater nedenfor byen og naturskjønne rolige turer over. Grand Teton Lodge Company tilbyr en populær serie av avslappende flyte turer på Snake River i Tetons. Whitewater kan man også få ut fra Cody, på østsiden av Yellowstone, og den naturskjønne Wind River Canyon er full av selskaper basert i Thermopolis. I nærheten av Saratoga finner du naturskjønne fisketurer og whitewater turer gjennom Northgate Canyon på North Platte River.For varme kilder i Wyoming har Thermopolis, gresk for "Hot City", to store varme kilder, Star Plunge and Teepee, samt et gratis, offentlig badehus. Temperaturene varierer fra kjølig til 41 ° C, og besøkende har mulighet til å velge mellom et bad eller å benytte de mange badeskliene. Hotell i parken tilbyr massasjer, mineral bassenger og luksuriøse overnattingssteder. Saratoga Hot Springs i Saratoga har flere private kilder og bassenger, samt en gratis, offentlig badstue som er åpent døgnet rundt hele året.

Sør Dakota

Hot Springs i South Dakota har Evans Plunge, verdens største naturlige varmtvanns innendørs svømmebasseng, som er en konsekvent 30,5 ° C (87 ° F). Foruten bassenget er det tre vannsklier, badstue, dampbad, to spa, senter og mer. Missouri River, som deler staten South Dakota i to, tilbyr svømming, båtliv, camping, piknik og fotturer. Utleie av diverse vannsport artikler tilgjengelig i Chamberlain, og husbåter er tilgjengelige i Wagner.Pierre / Fort Pierre-området har rikelig med muligheter for seiling, jetski og andre vann- aktiviteter. Vannsport senter rundt områdets to store innsjøer - Oahe og Sharpe. Med mer enn 5000 kilometer av strandlinje har Lake Oahe god plass til vannski, windsurfing, seiling, jetski og andre utendørs aktiviteter. Kajakk turer er også tilgjengelige.

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så vil vi svare deg så raskt vi kan. Vi gjør alltid vårt beste for å svare innen 24 timer.
Takk! Vi har mottatt din melding og vil svare deg på e-posten du oppga så raskt vi kan.
Å nei! Vi klarte ikke å sende meldingen din. Last inn siden på nytt og prøv igjen, eller send en e-post direkte til post@americanadventures.no.