8 mindre kjente bilturer i Florida

Her er 8 bilturer på mindre trafikkerte og mer interessante veier i Florida. Hvorfor ikke bruke noen timer ekstra og oppleve mer av hva Florida har å by på?
1. Miami til Key West
Denne subtropiske turen fra Miami South Beach låser opp Florida Keys på County Road 905, en spennende vei gjennom mangrover. Den kobles til USA 1 og det spennende livet i Florida, med dykking i John Pennekamp Coral Reef State Park (MM 102.5), en utendørs fest på Lorelei (MM 82), svømming med delfiner (MM 59), Seven Mile Bridge MM 47 , og når den siste enden av veien på MM 0 i spennende Key West.
2. Pensacola til Panama City Beach
Sør for det historiske sentrum av Pensacola starter denne reisen med en 15-mils tur på State Road 399 som går gjennom Gulf Islands National Seashore. Tilbake på Highway 98 gjennom Fort Walton Beach og Destin. Lunsj ved Okaloosa Pier før du fortsetter ned til Highway 30A for å finne fristedet ditt ved Grayton Beach State Park. Etter å ha badet i det varme vannet, kan du nyte den finkornede og hvite sanden på Panama City Beach.
3. St. Augustine til Daytona Beach
På en 50-mils kjøretur mellom USAs eldste by og bilens hjem, tilbyr den ekstraordinære A1A nesten uavbrutt utsikt over Atlanterhavet, innbydende strender og utsikt over historiske steder som Fort Matanzas og Marineland Dolphin Adventure. Ta deg tid til å spise og fiske på Flagler Beach Pier før du fortsetter til Ormond Beach.
4. Tallahassee til DeFuniak Springs
Like nord for Interstate 10 fungerer landlige Highway 90-verdener unna. Soul of the South føles skikkelig på den forsiktig svingete veien som beveger seg forbi hovedstaden i delstaten Tallahassee og gjennom små byer som Quincy, Chattahoochee, Marianna og Chipley. Utforsk grotter og naturlige kilder, ta en runde rundt den perfekte sirkulære Lake DeFuniak og avslutt turen på Chautauqua Winery.
5. Arcadia til Okeechobee til Sanibel-Captiva
Ikke hver tur trenger en grunn, slik som den en dags lange turen østover fra Arcadia til Lake Okeechobee. Kjør langs den østlige bredden av Old Highway 441 og oppdag historiske byer i Florida som Pahokee, Belle Glade og Clewiston. Fjern og forfriskende ensomme veier svinger vestover etter hvert og gir deg tid til å få med deg solnedgangen fra øyene Sanibel og Captiva.
6. Daytona Beach til Mount Dora
Forlat motorveiens støy i Daytona for Highway 40 og de rolige byene Barberville og Astor og en pause ved bredden av St. John's River. Kjør inn på den slumrende CR 445 forbi de lineære Florida-furuene før et lite plask i Alexander Springs. De siste milene skjærer gjennom Ocala National Forest, Altoona og Umatilla, hvor du kan "prøvesmake" Mason Jar (en restaurant). Deretter fortsetter du til et stopp i den lille New England-lignende byen Mount Dora.
7. Apalachicola til Tallahassee
Fra den lille østers-landsbyen, som huser mange kunstnere, ta en omvei langs vannkanten på St. George Island før du kjører tilbake til "fast drive" på Highway 98. Følg kysten av Mexicogulfen, ta en rask tur inn i skogen og kjøl deg ned på TnT Hide-a-Way i den krystallklare Wakulla-elven. Senere kan du nyte en ingefær yip på historiske Wakulla Springs Lodge før du avslutter turen i Tallahassee.
8. Eustis til Palatka
Highway 19, Sentral-Floridas mindre brukte vei, fører fra den sørlige grensen til Ocala National Forest nordover gjennom spennende tilbaketrukkethet. Ta av veien for å utforske naturlige kilder, turstier og det klare vannet i Salt Springs. Ved den brede St. Johns River bør det feires med en burger på Angel's Diner, Floridas eldste spisested.