Paleontologi & Naturhistorie i Midtvesten

Vi har samlet noen av de beste paleontologiske og naturlige underverkene som Real America statene Montana, North Dakota, South Dakota og Wyoming har å tilby
Vi har samlet noen av de beste paleontologiske og naturlige underverkene som Real America statene Montana, North Dakota, South Dakota og Wyoming har å tilby. Det er en morsomt å se de mange dinosaurene som ligger i The Real America sammenlignet med dem i "Jurassic Park." Våre dinosaurer er døde og har vært så i 65 millioner år. Lenge før paleontologien ble populær, var områder i denne region berømt over hele verden for de ekstremt rike fossilene og tilgjengelige dinosaur skjeletter. Nye og spennende funn blir fremdeles gjort hvert år, inkludert den første oppdagelsen av dinosauregg i Montana og den første voksne Allosaurus i Wyoming. Regionen var, og er, en ekte" Jurassic Park".

Denver

En av de mest omfattendedinosaursutstillinger i USA er på Denver Museum of Natural History. Kalt "Prehistoric Journey", tilbyr utstillingen til 7,7 millioner dollar et unikt utseende på det forhistoriske livet, i en enviroroama hvor du vil bli satt inn i et 3,5 milliarder år gammelt landskap. Etter å ha besøkt Denver, dra nordover inn i Real America-regionen.

Wyoming

Geologimuseet ved Universitetet i Wyoming i Laramie er det eneste museet vest for Mississippi-elven med en full størrelse brontosaurus, samt mange andre utstillinger. Like nord for Laramie har Como Bluff gitt noen av de mest fremragende dinosaurene noensinne oppdaget. Mange Como Bluff-funn finnes i museer i USA og Europa. Det som er igjen av skatter, er en fossil hytte, en liten sement struktur som bruker dinosaurbein i stedet for tømmer. Kjør østover gjennom Cheyenne til Pine Bluffs, stedet for en ypperlig arkeologisk graving med 11 000 år med menneskelig migrasjon. Prosjektet strekker seg over flere kilometer og inkluderer tusenvis av «stone teepee» ringer, innfødte amerikanske gravplasser og forhistoriske stier. Derfra drar du nordover inn i South Dakota. Du kommer tilbake for å se flere funn i vestlige Wyoming på slutten av denne turen etter besøket i Montana.

South Dakota

Mammoth-området i Hot Springs har fått oppmerksomhet over hele verden for det største konsentrasjonen av Columbian mammut funnet noensinne. Dette National Natural Landmark er det eneste stedet hvor fossil av mammut vises der det er funnet. Det har blitt sitert som et av de beste fossile tolkingsprogrammene i Nord-Amerika. Guidede turer tar besøkende tett opptil de 26.000 år gamle fossilene. 61 Columbian mamut er gravd ut så langt under det tak dekkede funnstedet. Badlands nasjonalpark er et funn for arkeologer og paleontologer med noen av de mest varierte landskapene som er tenkelige. Ubarmhjertig erosjon som skapte Badlands nasjonalpark avdekket et stort utvalg av eksotiske dyr og fisker som vises langs gangveier gjennom parken. Rapid City har Museum of Geology, en verdensklasse samling av dinosaurer, sjø-øgler, gamle kameler, hester og en oreodont med skjelettene av ufødte tvillinger innkapslet i skjelettet. The Black Hills Petrified Forest i nærheten av Piemonte har Barasosaurus-ben datert til Jurassic-perioden. Hevingen av The Black Hills har også avdekket restene av en sypress-skog. The Black Hills Institutt for geologisk forskning i Hill City forbereder fossiler og mineralprøver for museer og samlere over hele verden. Når du reiser lenger øst kan du stoppe for å se Mitchells Prehistoric Indian Village & Acheodome, nesten 1000 år gammel, som var hjemmet til tidlige Plains Woodlands Indians, en stamme på rundt 1000 mennesker.

North Dakota

Nær den nordlige grensen i South Dakota, i nærheten av Lemmon, er Petrified Wood Park, en samling av forstenede stammer, stubber, fossiler og forhistoriske mudballs funnet innenfor en 35-mils radius av Lemmon. Over 6,4 millioner tonn gammel skog har blitt brukt til å konstruere strukturer i parken. Pioneer Trails Regional Museum og Paleontology Department i Bowman studerer, samler og katalogiserer fossiler fra alle de forskjellige tidsepokene som finnes i regionen. Disse inkluderer hvirveldyr, hvirvelløse dyr og planter fra 73 millioner år gamle marine forekomster opp til de siste forekomster av området, som er 28 millioner år gamle. Noen av dyrene som er funnet er mosasaurer, plesiosaurer, dinosaurer og tidlige pattedyr som inkluderer kameler, nesehorn, hester og gigantiske griser. Paleontologiavdelingen gjennomfører offentlige dagsturer ut til aktive forskningssteder i feltet. Museet tilbyr også en mer intens sommer feltaktivitet gjennom sin årlige Summer Field School. Dakota Dinosaur Museum i Dickinson bringer dinosaurer til liv. En imponerende T-Rex vokter lobbyen og fullskala modeller av et utvalg av dinosaurer finnes i hovedgalleriet. Se realistiske baby dinosaurer klekker seg fra egg i en original skulptur og se vakre håndmalte veggmalerier som skildrer landskap som dinosaurer kjente. State museet på North Dakota Heritage Centre, i Bismarck, har skjelett modeller av en Tyrannosaurus Rex og en Triceratops i full størrelse klar til kamp. Fortsett videre vest til Petrified Forest i Theodore Roosevelt Wilderness som antas å være det tredje største forstenede treområdet i USA. Som nasjonalt utpekt villmark, har dette området det høyeste beskyttelsesnivået og vil forbli urørt, slik at det opprettholder sitt opprinnelige og ville karakter. Det gir muligheten til ensomhet, kontemplasjon, oppdagelse og evnen til å oppleve dette unike området i sin naturlige tilstand. Du er velkommen til å vandre og utforske hele området og lage dine egne funn. Husk at alle bergarter og fossiler er ledetråder til områdets geologiske fortid, og må stå der de er funnet for andre besøkende å nyte og utforske. Innsamling av alle slag erforbudt.

Montana

Nær Glendive inneholder Makoshika State Park fossile rester av slike dinosaurer som tyrannosaurus og triceratops. Besøks senteret har skjelettet til en ung triceratops utgravd her. Dra vestover til Garfield County Museum i Jordan, som huser en fullstendige replika av en komplett Triceratops og har en imponerende visning av fossiler tatt fra området. Fort Peck Interpretive Center og Museum viser dyreliv, historie og paleontologi, inkludert en fullstørrelse Peck Rex. I nærliggende Malta er det nye Great Plains Dinosaur Museum hjem til verdens best bevarte dinosaur, Leonardo. I Havre har H. Earl Clack Museum fossile og geologiske skjermer. Museet er utgangspunktet for turer til et nærliggende Buffalo Jump. Besøkende kan se grave områder, med lag av bein, gammel bearbeiding og matlaging. Begynnelsen av filmen Jurassic Park var basert på funnene nær Choteau, hvor Egg Mountain utstiller og fossiler vises på Old Trails Museum.Egg Mountain Dinosaur Dig Site i nærheten av Choteau er kun tilgjengelig etter spesielle avtaler med Rockies Museum i Bozeman, men viser en av de mest unike utgravings-stedene som finnes i verden. Like ved, i Bynum, Two Medicine Dinosaur Center, kan du se et av verdens største full-størrelse skjelett dinosaur modell. Den berømte dinosaurjegeren Jack Horner er kurator for den store dinosaurutstillingen på Museum of the Rockies i Bozeman, en av de beste dinosaurutstillinger i Nord-Amerika. Museet huser flere viktige dinosaur funn, inkludert skallene til Triceratops og Styracosaur. Herfra kjører du sørover til vestre Wyoming.

Wyoming

Wyoming Dinosaur Museum i Thermopolis er et av de få museene i verden som har sin egen utgravning innen kjøreavstand. Den har over 30 monterte skjeletter, et preparerings laboratorium for besøkende og hundrevis av skjermer og dioramas. Senterets rockestjerne er Jimbo, en 106 fot lang sauropod funnet i nærheten Douglas, Wyoming. Han er den største Supersaurus noensinne oppdaget. Fortsett sørover fra Thermopolis inn iWind River Canyon, som er bokstavelig talt "en kjøretur gjennom tidene." Den svingete motorveien tar deg gjennom historien til jorden skåret ut av Wind River og andre geologiske krefter. I Fossil Butte National Monument, nordvest for Rock Springs, ligger en av de mest omfattende konsentrasjonene av fossilisert fisk i verden, som alle ble funnet lokalt. Det er også seks private steinbrudd utenfor monumentets grenser, og flere tilbyr turister graving og fossiler til salgs. Natural History Museum og Dinosaur Collection i Rock Springs, som ligger på campuset i Western Wyoming Community College, er åpent hele året, og har fullstendige livsformer av Tyrannosaurusrex, Triceratops, Stegosaurus, Camptosaurus og Xiphactinus audax, en sjelden monsterfisk.