8 steder å nyte hel-amerikansk mat i Washington DC

Selv om DC er en kulinarisk hovedstad fylt til randen med internasjonal mat, kan byen også tilby det beste i amerikanske spesialiteter. Fra smakfulle burgere og saftige steker til autentisk grill og håndlaget iskrem, har byen mange muligheter for å nyte dem alle. Dig In!

8 steder å nyte hel-amerikansk mat i Washington DC

Washington DC

Selv om DC er en kulinarisk hovedstad fylt til randen med internasjonal mat, kan byen også tilby det beste i amerikanske spesialiteter. Fra smakfulle burgere og saftige steker til autentisk grill og håndlaget iskrem, har byen mange muligheter for å nyte dem alle. Dig In!

1. Hot Dogs & Half-Smokes

Ben’s Chili Bowl

Ben’s Chili Bowl er en DC-institusjon som feirer sitt 65-årsjubileum neste år. U Street-lokalet serverer det som er blitt distriktets signaturrett, Half Smoke, en liten variasjon på hot dog bestående av en pølse som er røkt før den grilles, noe som gir et krydret spark. Du kan også få en klassisk hotdog, chili dog eller kalkun dog på Ben, et must-se sted på alle besøk til   nasjonens hovedstad.

HalfSmoke

HalfSmoke ligger i gangavstand fra Ben’s Chili Bowl, en annen kilde til den klassiske DC-retten, som det fremgår av navnet. Deres versjon av hovedstadsfølelsen har senneps-salat, løkskiver, bacon og ølost på en ristet bolle, noe som gir en smakeksplosjon.

2. Burgers

Good Stuff Eatery

DC-basert kokk Spike Mendelsohn gikk til topps på Top Chef og driver denne forbløffende burger-restauranten sammen med sin familie. Ved hjelp av bare friske og sesongbaserte råvarer og vellagret kjøttf, bygger Good Stuff Eatery deilige burgere som imponerer. Restauranten har to steder: en i Capitol Hill og en i Georgetown.

Bolt Burgers

En kort spasertur fra Walter E. Washington konferansesenter kan bringe deg til Bolt Burgers, som serverer smakfulle Angus biff burgere, samt kyllingbryst og veggie burgere. Ved hjelp av alle gårdsferske og lokale ingredienser, gir Bolt Burgers en rask, vennlig og tilfredsstillende lunsj eller middagsopplevelse.

Shake Shack

Shake Shack har blitt en nasjonal sensasjon med sine perfekt grillede burgere, utsmykket med myke potetruller, sprø salat, rubinrødt tomater og legendarisk Shacksauce. Du kan bestille din på en av flere DC-steder: Dupont Circle, Union Station, Penn Quarter og Logan Circle. Kjeden er også kjent for sine kremede, uimotståelige shakes laget med premium vaniljer i forskjellige smaker. Alle vil ha en av de saftige burgere, med pølser eller kylling sandwicher som alternativer.

3. Barbecue

Rocklands Barbecue

Alle ingrediensene for en perfekt grillopplevelse er tilstede på Rocklands Barbeque: Ribs. Kylling. Pork sandwich. Oksekjøtt. Cornbread, bakt bønner, coleslaw. Spisestedet, som ligger i Upper Northwest, har også en “Fire of Fire”, hvor du kan låse opp enda flere smaker via et utrolig utvalg av varme sauser. Alt kjøtt på Rocklands er grillet med bare tre og trekull, en sjeldenhet i området.

Hill Country Barbecue Market

Serverer autentisk grill i hjertet av Penn Quarter / Chinatown. Hill Country Barbecue Market har brakt hjertet av Texas rett inn i nasjonens hovedstad. Oppsettet er delvis kjøttmarked, delvis BBQ restaurant, noe som gjør at det er en stemning her du vil slite for å finne noe annet sted. Til ære for Austin, har Hill Country ofte rock, country og blues på sin scene, samt live band karaoke på utvalgte kvelder.

America Eats Tavern

Reis til historiske Georgetown for å oppleve dette nye, amerikanske tema-prosjektet fra José Andrés. Menyen på America Eats Tavern har en seksjon helt dedikert til brisket, pulled pork, pork ribs and glasert kylling, men moroa stopper ikke der. José har også klassiske smørbrød, sjømat, en østersbar og forretter som biff tartar, mac ‘n’ cheese og maisbrød.