Beste steder for en øl i New York

Beste steder for en øl i New York - her er våre forslag
 

Beste sted å se og bli sett: Standard Biergarten

Biergarten på bakkenivå i Meatpacking Districts Standard hotell er et populært Manhattan-drikkested. Gjestene er enten pyntet for en kveld ute i Meatpacking District eller kledd for en avslappende dag med å nippe til store glass med noe kaldt sammen med pretzels og pølser. De med konkurranse instinkt kan dras mot bordtennisbordene. Drikk dette: Tyske Benediktiner Weisse eller Bitburger

Beste sted for en utendørs øl: Bohemian Hall og Biergarden

Byens klassiske ølhall, Bohemian Hall og ølhage ble åpnet i Astoria i 1919 av tsjekkiske og slovakiske innvandrere som ville ære sine bryggeri- tradisjoner. Stedet har levende musikk, komedie kvelder og happy hours, selv om det er rimelige krus og pitchere hele dagen. Retter som stekt svinekjøtt med surkål og biff goulash gir menyen en autentisk stil. Drikk dette: Schofferhofer , en forfriskende grapefrukt øl som blander Hefeweizen og grapefruktjuice.

Beste stedet å prøve lokal øl: Bronx Beer Hall

Bronx Beer Hall er ikke teknisk en hage, men det er et fint sted å drikke noen pints likevel. Hallen ligger i det travle Arthur Avenue Retail Market, og serverer en rekke New York-øl, inkludert de fra det lokale Bronx-bryggeriet samt Gun Hill Brewing Company. Pro tips: Ta med velsmakende italiensk mat fra markedet til baren!
Drikk dette: Bronx bryggeriets Bronx Banner Easy Golden Ale er en lett øl som er bra for å vaske ned mozzarella og salumi.

Beste sted å drikke med utsikt: Birreria

Dette mikrobryggeriet på taket er kirsebæret på toppen av Eataly. Gjester kan velge mellom syv øl på fat og mikrobryggede øl på fat og flaske. Nyt utsikten over Flatiron og Empire State Building. Menyen endres sesongmessig og fremhever ulike regioner i Italia; Det er definitivt et hakk over typisk brewpub mat. Du finner kanskje hjemmelagde pølser, samt svineknoke fylt med rosmarin og caciocavallo-ost.
Drikk dette: italiensk fatøl, som Baladin fra Piozzo, Birra del Borgo  fra Borgorose og Peroni fra Roma.