Blue Ridge Parkway i Virginia

Blue Ridge Parkway

I Blue Ridge Mountains i Virginia oppdager du enestående natur og morsomme rekreasjonsmuligheter langs Blue Ridge Parkway, kjent som
“America’s Favorite Drive”.

Dag 1

Blue Ridge Music Center
Opplev musikken og musikerne fra Blue Ridge. Lytt til gammel og tradisjonell fjell musikk, sammen med sine mange moderne variasjoner, på sommer konserter.

Mabry Mill

Få litt inntrykk fra tidlig pionerliv mens du besøker et av de mest fotograferte stedene i USA. Følg den asfalterte stien som fører til den vanndrevne møllen; besøk restaurert sagbruk, trebearbeiding og smedbutikk. Se demonstrasjoner og lytt til bluegrass.

Rock Castle Gorge National Recreational Trail

Denne anstrengende og robuste stien slynger seg tre miles inn i kløften og stiger deretter syv miles tilbake ut på retur veien. Hele slyngen er 10,8 miles; stigninger varierer fra 550m til 1200m

Smart View Rekreasjonsområde

Ta en piknik før du går løs på den moderate 2,6 mile lange fotturen rundt piknik området gjennom dype skoger med utsikt over bekker, fossefall og utsiktspunkt, samt en 1900-talls Trail Cabin, som viser isolasjonen til beboerne her den gangen.

Dag 2

Roanoke
Se jernbanehistorie, ta del i kunst og kultur, handle, spis og nyt et rikt friluftsliv i hjertet av Blue Ridge-fjellene. Topp attraksjoner inkluderer:
Taubman kunstmuseum
Science Museum of Western Virginia
The Historic City Market
Winston Link Museum

Dag 3

Peaks of Otter
Med fortolknings programmer, dyrelivs- utstillinger, turstier, botaniske turer, piknik områder, campingplass, restaurant, lodge og til og med en vingård med fruktviner og blandinger som minner om “bestemors viner”.

Cyrus McCormicks gård
I 1831 oppfant Cyrus McCormick den første mekaniserte høsteren, som revolusjonerte jordbruk og utløst den industrielle revolusjonen.

Crabtree Falls
Crabtree Falls er den høyeste fossen øst for Mississippi-elven, og består av en serie på fem store kaskader med et samlet fall på mer enn 400 meter.

Sherando rekreasjonsområde
Kast deg ut i aktiviteter som svømming, camping, piknik, fotturer og fiske.

Humpback Rocks besøkssenter
Se typiske Appalachian gårds bygninger fra det 19. århundre på Mountain Farm Exhibit. Her finnes levende historie demonstrasjoner og utstillinger om boliger, samfunn, transport og underholdning i regionen.