Gode tips for et vellykket besøk i Disney World

Hva er det å finne på i Disney World? Hvordan gjøre besøket så bra som mulig? Her er noen tips!

Hva er det å finne på i Disney World? Hvordan gjøre besøket så bra som mulig? Her er noen tips!

Landet med tryllestøv og eventyr. . . det "lykkeligste stedet på jorden". .. og Mikke Mus, den mest kjente musen i verden - Walt Disney World er alt dette og mye mer for de over 50 millioner besøkende som strømmer gjennom portene hvert år. Prisene kan være høye og køene kan være lange. Men dette kan du lære deg å elske med litt Disney kunnskap. Når du får se at øynene til barna dine lyser opp når de møter Mikke eller skimter Askepotts slott i horisonten, så tror jeg ikke at du lenger kan si at du ikke liker Disney, uten at nesen vokser en tomme eller to.

Forlystelse og attraksjoner

Disney-kunnskapsrike reisende bestiller Fastpass for å hoppe over de lange køene ved populære attraksjoner. Reiser du med småbarn? Ta dem med til Magic Kingdom da vel, for å fly med Dumbo og møte prinsesser. Voksne kan reise verden rundt i Epcot World Showcase eller få øye på et neshorn på Animal Kingdom-safari. For det ultimate adrenalinrushet, kjør Hollywood Studios' 13-etasjers Twilight Zone. Når det blir ulevelig varmt, kan du kjøle deg ned på vannsklie i den snødekte badeparken Blizzard Beach eller snorkle med hai (ja du leste riktig, en ekte hai) i Typhoon Lagoon.

Restauranter og spisemuligheter

Barn vil ikke gå glipp av et måltid med sine favoritt karakterer, alt fra frokost med Mikke og venner til prinsesse-banketter ved Askepotts kongelige bord. For å sette deg ned for å spise, kan vi anbefale deg en Maine-hummer mens du koser deg med utsikten av at fiskene svømmer forbi i Epcots Coral Reef. Eller så kan du bestille deg en ordentlig sydende og velsmakende biff i Hollywood Studios Hollywood Brown Derby. Eller vil du ha noe mer eventyr preget, så kan du spise midt i jungelen på Animal Kingdom's Rainforest Cafe. Temarestaurantene som finnes i Disney Springs lager alt du kan ønske deg fra cubansk mat til kreolsk - de er sikker på å glede enhver smak (og lommebok).
Karakterer og Parader
Hva er vel mer magisk for barna enn å få med seg parader og kanskje få en klem og en signatur fra en av deres favoritt karakter. Sjekk den daglige dagsplanen slik at du kan planlegge dagen slik at du får med deg den klassiske Main Street Electrical Parade og det nydelige fyrverkeriet Happily Ever After. Du gjør lurt i å møte opp tidlig for å finne et godt sted foran Askepott-slottet for å få den beste utsikten. I Epcot lyser IllumiNations over lagunen med sitt laser- og lysshow, mens Hollywood Studios virkelig magiske 'Fantasmic! er det verdt å holde ungene sent oppe for.