Oppdag 8 av California’s best bevarte hemmelige perler

Disse fjerne og overraskende stedene havner nok under radaren til selv de mest kjente reisende i California. Tror du har sett hele California? Tenk igjen

Her får du åtte forskjellige avsidesliggende steder som viser frem noen av Californias mindre kjente attraksjoner. Fra naturskjønne byways til vin-destinasjoner tilhistoriske honky-tonks, disse stedene utgjør flotte turer for de som liker åutforske litt utenfor allfarvei. Oppdag disse overraskende California-destinasjonene, her oppført fra nord til sør.

1. Lake Almanor og Lassen Volcanic National Park

Hvor det er: 160miles nord for Sacramento, i Californias Shasta Cascade. Gjemt bort i California's nordøstlige Shasta Cascade-regionog med mange hemmeligheter, spesielt for utendørs elskere. Lake Almanor tilbyr klassisk innsjø-idyll: vannsport, familievennlige aktiviteter og en rolig atmosfære. Det er også nabo til en av Californias kuleste (og mest overraskende) steder: Lassen Volcanic National Park, som med sine boblende gjørme bad og dampende kilder er veldig spennende. Mens området er mest populært om sommeren, gir høsten utrolige høstfarger og vinteren sin egen versjon av ro, med ski og truger. Utforsk det selv på nært hold!

2. Point Arena-Stornetta Public Lands

Hvor det er: Omtrent 140 miles nord for San Francisco. Dra nordover for å oppdage den uberørte skjønnheten til Point Arena-Stornetta Public Lands, som inneholder 1700 hektar fylt med dramatiske kystlandskap. De beskyttede områdene i Mendocino County er så spesiell, at president Obama erklærte dem en del av California Coastal National Monument i mars 2014. Se den kuperte kystlinjen fra toppen av Point Arenas 115-fots historiske fyr - det høyeste av sitt slag på Stillehavskysten. Avhengig av årstiden får du glimt av pukkelblå, blå eller gråhvaler som kommer opp for luft på sin vei mellom Alaska og Mexico.

3. Murphys

Hvor det er: I Californias Gold Country, ca 85 miles sørøst for Sacramento. California har ingen mangel på fantastiske vin destinasjoner. Men hvis du leter etter en mindre kjent lokal for å nippe til et glass, dra til den sjarmerende byen Murphys, der mer enn to dusin boutique-vingårder er åpne året rundt for vinsmaking. I tillegg har Gold Country også en interessant historie (takket være gullgraverene) og imponerende natur, som Calaveras Big Trees State Park og Moaning Cavern, den største hulen i Golden State. For et unikt sted å bo, sjekk ut Querencia, et hemmelig gjemmested med utsikt over vingårder og foten av Sierra-fjellene.

4. Sierra Vista Scenic Byway

Hvor det er: Starter på North Fork, 45 miles fra Fresno, og i det geografiske sentrum av California. Hvis du liker granitt kupler, isbre-dekkede topper og svingete, naturskjønne veier med knapt noen mennesker rundt, kjør denne 100 kilometerlange veien mellom Yosemite National Park og Sequoia & Kings Canyon National Parks. Du vil umiddelbart få en følelse av hvordan California så ut som for et århundre siden, og du kan omfavne tidsmaskins-temaet med et stopp på Jesse Ross Cabin fra 1860-tallet og Jones 'Store, som fortsatt ikke har strøm(men lager verdens beste paier). Se Sierra Summer Wildflowers, eller dra på et klassisk California rafting eventyr.

5. Gilroy Gardens

Hvor det er: Gilroy, 40 miles inn i landet fra Santa Cruz. De fantastiske trærne i Gilroy Gardens-temaparken vrir og snur seg på fantasifulle måter som du må se for deg selv. Parken, i Californias Central Coast, kombinerer et unikt eventyr i naturen med fornøyelsesparker. Den familievennlige fornøyelsesparken har mer enn 40 attraksjoner, mange med produksjons inspirerte temaer som Mushroom Swing, Artichoke Dip og (en no-brainer i hvitløkshovedstadens verden), Garlic Twirl!

6. Buck Owen’s CrystalPalace

Hvor det er: Bakersfield, ca 110 miles nord for Los Angeles Country fans: Sett på støvlene dine og dra til Bakersfield, stedet for live musikk og dans som feirer «rock-meets-country»- den musikalsk stilen kjent som Bakersfield Sound. Country stjernen Buck Owens åpnet Crystal Palace i 1996, og i dag har den fortsatt en full kalender med musikk og arrangementer. Stedet er også hjemsted for et museum fylt med musikk minner, mye av det fra 1960-tallet, da Owens satte sitt stempel på sjangeren. Crystal Palace er en av mange historiske musikksteder i California, inkludert det andre honky-tonk stedet Trout's. Mens du er i Bakersfield, kan du også oppleve Central Valley byens andre kule ting, som baskiske mat og Kern River.

7. Big Bear Lake

Hvor det er: I San Bernardino-fjellene, omtrent 100 miles øst for Los Angeles. Du har kanskje hørt påstanden om at i California er det mulig å surfe og stå på ski samme dag. Big Bear Lake er et sted som gjør det mulig. Bare et par timer fra både San Diego og Los Angeles ligger Big Bear Lake på 6 700 fot / 2000 meter i San Bernardino-fjellene. Om vinteren dreier alt seg om snowboard og ski på Big Bear Mountain og Snow Summit; om sommeren handler det om vandring, sykling og off-road-jeep opplevelser på de 60 kilometer lange langrennsløypene. Og selvfølgelig, paddle-boarding, kajakkpadling, båtliv, eller fiske på den glitrende innsjøen.

8. Anza-Borrego Desert StatePark

Hvor det er: Borrego Springs, 90 miles nordøst for San Diego. Du har ikke sett en nattehimmel til du har sett den i den fjerne Anza-Borrego Desert State Park. Omgitt av fjell og med lokalt fokus på å eliminere lysforurensning, er dette det første internasjonale Dark Sky-fellesskapet i den gylne staten, noe som gjør det til et ypperlig sted for stargazing. I dagslyset kan du utforske byen Borrego Springs og holde øye med de kule statuene til andre verdslige skapninger laget av metallskulptør Ricardo Breceda. På sen vinter og tidlig på våren vil du se et nydelig teppe av wildflowers som dekker ørkenen.