Shop som en "Bostoner"

Skal du en tur til Boston bør du benytte muligheten for litt shopping. Det er ingen tvil om at shopping og reise passer sammen som hånd og hanske. Neste gang du skal til Boston bør du sjekke ut de 10 stedene byens egne mester-shoppere synes er best.

1. Cambridge Side Mall

Cambridge Side Mall er perfekt for innendørs shopping i butikker som Ann Taylor, Gap, Victoria’s Secret, Best Buy, Banana Republic, Old Navy og J Crew, bare for å nevne noen. Senteret har også en bra “food court” pluss flere restauranter. En ekstra bonus med å shoppe her er at man ofte får gratis underholdning på kjøpet. Her arrangeres alle slags evenementer året rundt. Og det er parkering under tak.

2. Newbury Street shopping

Newbury Street shopping har alt fra det som er moro og funky som hippe Urban Outfittters til klassiske tilbud du finner hos Chanel og alt imellom. Newbury Street er kjent som «high end» shopping ala New Yorks Fifth Avenue eller Californias Rodeo Drive. Når du eller kredittkortet trenger en pause fra shoppingen ligger fortauskafeene tett i tett.

3. Natick Mall

Natick Mall er Bostons største shoppingsenter. Her finner du alt fra Neiman Marcus og Nordstrom i den dyrere enden av skalaen til rimeligere utsalgssteder som JC Penney, Sears og Macy’s. I tillegg vil du alltid finne de siste og hippeste kjedene og noen mindre, lokale butikker.

4. Prudential Center

Prudential Center har alt. Siden alt er innendørs trenger du ikke tenke på vær og føreforhold. Stedet har spennende butikker, flotte restauranter og en god «food court». Når shoppingen er over kan du nyte utsikten over Boston by fra «Prudential Tower’s Skywalk Observatory».

5. Faneuil Hall

Faneuil Hall ble opprinnelig etablert som et utsalgssted for kjøpmenn, fiskere og alskens andre selgere så langt tilbake som på 1700-tallet. I dag er det historiske stedet en turistmagnet kjent for shopping og som et sted hvor man går for å spise og drikke. Faneuil Hall teller over 100 butikker, minst 14 restauranter og over 40 hurtigmat utsalg.

6. Copley Place

Copley Place ligger i den historiske bydelen Back Bay. Her er det mange «high end» butikker med kvalitetsprodukter av typen Neiman Marcus, Tiffany & Co, Barney’s New York og Tory Burch. Det er også en stor fordel at stedet er forbundet med Prudential Center via en innebygd glass bro.

7. Wrentham Village Premium Outlets

Wrentham Village Premium Outlets huser 170 utsalg. Det er hit du skal om du er ute etter merkevarer til nedsatte priser. Utsalgsstedet ligger i underkant av en time fra Boston sentrum, men en tur ut til Wrentham Village Premium Outlets er verdt det for alle som er ute etter et røverkjøp.

8. South Shore Plaza

South Shore Plaza ligger en kort kjøretur med buss eller bil sør for Boston sentrum. Dette er et shoppingsenter over flere etasjer med absolutt alle typer butikker, fra store varemagasin til små spesialbutikker. Absolutt alt du skal kjøpe med deg hjem finner du her. Utvalget av spisesteder er nesten like variert som shopping tilbudet.

9. Beacon Hill

Beacon Hill er en liten bydel i Boston med mange butikker, men ikke shopping stedet for den som er ute etter røverkjøp. Dette er «high end», små såkalte «boutiques», spesialbutikker og antikvitets forhandlere ligger side om side langs Charles Street, Beacon Hills hovedgate.

10. Harvard Square

Harvard Square syder av liv. Duhører musikk fra gatemusikanter, nærmest ser hvordan historien våkner til liv når du går gjennom porten til Harvard-universitetet, det lukter forskjelligetyper mat fra alle de innbydende serveringsstedene og det er livlig handel i alle de små spesialbutikkene innenfor det verdenskjente området Harvard Square.